FOTBAL  »  Superliga  »  FC TIMIŞOARA

Un bosniac!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iulie 2008 00:00

Deşi a declarat campania de achiziţii încheiată, Marian Iancu l-a transferat pe Kenan Cejvanovici (21 de ani).

Cum Brezinsky, Sretenovici, Ra­ţiu şi Luchin nu l-au convins în partidele amicale că pot betona centrul defensivei, Dusan Uhrin jr a mai cerut încă un stoper, pentru a creşte concurenţa pe axul cen­tral al apărării.

“Ţinem legătura în per­manenţă cu Dusan, prin Chi­vor­chian, care este acolo şi nu fac rabat de la nimic. Cît pot să ajut, ajut, pentru că nu vreau să mă fac de rîs în Europa”, a spus Marian Iancu, care a oferit apoi o descriere a noii achiziţii. “E vorba de un in­te­r­na­ţional din Bosnia, de 22 de ani şi 1,91 metri înălţime, foarte puternic, fundaş central de me­serie, dar care poate juca şi dreap­ta. Am vrut să ne luăm toate mă­surile, pentru ca să fim acoperiţi to­tal, încît o eventuală scădere de for­mă a lui Bădoi, care are o anu­mi­tă vîrstă deja, să nu ne afecteze”.

Stoperul bosniac e Kenan Cejva­novici (Sloboda Tuzla), in­ter­naţional de tineret, care va împlini luna viitoare 22 de ani. Kenan a evoluat în 61 de partide pentru Tuzla, în ultimele trei sezoane, reuşind să marcheze un singur gol. În ultima ediţie de campionat, bosniacul a strîns 20 de partide în teren, fiind titular incontestabil la echipa din Tuzla, locul 6 sezonul trecut în prima ligă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează