FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Un "cetățean" și o "viespe" » ACS Poli a adus doi jucători crescuți de Manchester City și Watford

Alex Nimely a jucat și în Europa League contra lui Juventus, într-un meci încheiat cu scorul 1-1
Alex Nimely a jucat și în Europa League contra lui Juventus, într-un meci încheiat cu scorul 1-1

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2016 00:00

Avem, cu siguranță, una dintre cele mai interesante perioade de transferuri din ultimii ani.

După ce Liga 1 s-a îmbogățit cu nume precum Artem Milevski, Christian Obodo sau Timo Gebhart, cei de la ACS Poli Timișoara au răspuns prin aducerea a doi jucători școliți în Anglia.

Cel mai important este Alex Nimely, 24 de ani. Crescut de Manchester City, fotbalistul născut în Liberia a prins și două meciuri pentru echipa mare a "cetățenilor": 6-1 cu Burnley, în Premier League, și 1-1 cu Juventus, în Europa League.

Pe lângă City, Nimely a mai evoluat pentru Middlesbrough, Coventry, Crystal Palace și Port Vale. Nimely are 1,80m înălțime și poziția sa principală este de atacant, dar poate evolua și în banda stângă.

Al doilea jucător adus de bănățeni este englezul Ross Jenkins, 25 de ani. Mijlocașul a fost crescut de cei de la Watford, însă nu a confirmat la echipa "viespilor" și a mai trecut pe la Plymouth Argyle și Barnet, iar ultima dată a evoluat pentru echipa de ligă a patra Crawley Town.

Cei doi fotbaliști au efectuat ieri vizita medicală și vor semna contractele în aceste zile.

"Sigur că i-am văzut pe DVD, au arătat bine, au fost în loturile lui Manchester City sau Watford, faptul că au făcut parte din aceste echipe spune mult. Sper să confirme, sunt doi jucători interesanți care pot să ne ajute. La fel e și cu portarul Gomis"
Florin Marin, antrenor ACS Poli

Vine Mulţescu?

După înfrângerea suferită pe teren propriu în ultima etapă, cu FC Voluntari, scor 1-2, postul lui Florin Marin a început să se clatine. Conform DigiSport, Gheorghe Mulţescu a fost contactat de conducerea timişorenilor pentru a prelua echipa.

"Dezmințim informațiile apărute în media. Nu am discutat cu niciun alt tehnician. În acest moment, ne concentrăm să obținem maximum de la cele două meciuri rămase", a declarat managerul sportiv Daniel Stanciu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează