FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE DE CONTRACT

Un club din Liga 1 ia măsuri după decesul lui Ekeng » Îi reziliază contractul unui jucător important

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2016 15:55

CSMS Iași a decis să nu-i mai permită lui Gomo Onduku să se antreneze, din cauza unor probleme cardiace pe care jucătorul le-a avut în trecut.

Nigerianul în vârstă de 22 de ani a jucat pe semnătură până în prezent, dar după decesul lui Patrick Ekeng, oficialii moldovenilor vor să-i rezilieze contractul mijlocașului.

Fotbalistul nu s-a antrenat astăzi alături de coechipierii săi, fiind considerat inapt, însă motivul real al absenței este că ieșenii nu mai vor să-l folosească, notează Dolce Sport.

Totodată, jucătorul spune că n-are niciun fel de probleme medicale: "Doctorii mi-au zis că pot să joc. Nu știu cine a zis că joc pe semnătură, dar e o minciună. Am fost în echipa națională, la Șahtior, l-am întâlnit pe Lucescu, am fost la Juventus, am făcut multe controale. Aceste minciuni îmi afectează imaginea. Dacă nu eram ok, nu primeam avizul. Singura problemă pe care am avut-o la Iași a fost la genunchi", a zis Onduku la Dolce. 

Onduku a ajuns la CSMS Iași în toamna anului 2014, iar în acest sezon a jucat în opt meciuri din sezonul regulat și în cinci din play-off, fără a marca vreun gol. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  09 Mai 2016, 15:34

"după decesul lui Patrick Ekeng, oficialii moldovenilor vor să-i rezilieze contractul mijlocașului" sau "...motivul real al absenței este că ieșenii nu mai vor să-l folosească,". Care este adevarul d-le ziarist?

958984520821048
Sorin Dreyer  •  08 Mai 2016, 22:49
Postat de ottonelu pe 08 Mai 2016, 18:12

Ce o tot frecati cu "a juca sub semnatura", ziaristilor? Asta e o ineptie! In UE nu e posibil. Poate ca mercenar in El Salvador, Guatemala, Panama sau Timorul de Est, pe vremuri. Acum in Siria. Gogoase servite publicului! LOL

Aici va cam inselati,ca in UE nu exista sa joace bolnavi de inima,pe semnatura, sau proprie raspundere.cel mai bun exemplu este Gerald Asamoah,care a jucat la Hannover 96,la Schalke 04,etc.si a fost si in nationala germana,multe meciuri,la Mondiale si Europene.Se stia despre problemele cardiace incalcata de la Hannover.la transferul lui la Schalke,a semnat pe propria raspundere,si Federatia germana i-a aprobat transferul si posibilitatea de a Mai juca fotbal cu o conditie:la marginal terenului era o ambulanta speciala cu un fibrilator.si asa a jucat pina s-a retras!

toss
toss  •  08 Mai 2016, 22:12

Pun pariu ca daca cineva i-ar fi zis lui Ekeng ca nu mai are voie sa joace din cauza problemelor la inima, ar fi zis ca cineva ii vrea raul, ca i se ia dreptul la munca, ca are familie de hranit....ca e multa rautate ....bla, bla, bla....Si mai pun pariu ca in Romania cel putin o persoana pe zi moare din aceleasi cauze...si nu vezi atatea stiri...eu unul m-am saturat...si mai ales cu cele 4 min. in care nu a venit ambulanta...Cand ati chemat ultima data ambulanta si a ajuns in 4 minute?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează