FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Un club din Liga 1 tremură încă din startul sezonului: „Riscăm să fim depunctați!”

Poli Iași nu a scăpat de vechile probleme financiare nici în noul sezon.
Poli Iași nu a scăpat de vechile probleme financiare nici în noul sezon.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 21:41 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 22:11

Poli Iași nu a scăpat de vechile probleme financiare nici în noul sezon. Moldovenii chiar riscă depunctarea, afirmă președintele Ciprian Paraschiv.

Moldovenii lucrează din greu la un plan prin care să-și diminueze datoriile deja existente, care o împiedică să primească licența din partea FRF.

„Normal că riscăm depunctarea, până nu închidem monitorizarea, normal că riscăm. Dar eu sunt optimist că vom reuşi să închidem această monitorizare. Mai mult, dacă vom reuşi să accesăm banii de la autorităţile locale pentru starea de alertă, să nu-i pierdem, eu cred că până în iarnă vom sta mult mai bine şi la licenţiere. 

Monitorizarea presupune să ai închise datoriile, către cluburi, salariale, tot ce înseamnă angajaţi. E un pas până la obţinerea licenţierii. Ne este greu, noi avem reeşalonare şi cu datoriile la stat. Dar suntem optimişti”, a declarat Ciprian Paraschiv, în cadrul unei conferințe de presă. 

Ciprian Paraschiv: „Ca să rezișți, ori ești susținut de autorități, ori au un investitor mare”

„Legat de partea financiară, ştim că situaţia nu e roz, când am preluat clubul erau datorii mari, am redus mult din ele. Sperăm ca în această săptămână să primim de la primărie şi diferenţa pentru starea de alertă.

Am făcut o analiză şi, ca să rezişti în elita fotbalului european, ori eşti susţinut de autorităţile locale, ori ai un investitor mare, de genul Becali, Rotaru, Abramovici sau un mare şeic” - Ciprian Paraschiv

VIDEO Imagini incredibile la Botoșani, înainea meciului cu Academica Clinceni! Un șarpe și-a făcut de cap pe gazon

Citește și alte știri din Liga 1: 

Ciprian Paraschiv o bagă pe Poli Iași în campanie electorală: „Dacă el iese primar, echipa se va dezvolta”

Decizie drastică în Liga 1! Salariile jucătorilor au fost blocate: „Să nu mai aud! Nu mai vorbim de bani”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  23 Septembrie 2020, 16:02

Multe echipe au scăpat lejer ca FRF e prea miloasa cu voi!! Gaz metan, Iași, CFR și toate echipele care au datorii mari trebuiau depunctat, pe timpul insolvenței când era Dinamo, CFR și gaz metan toate trebuiau sa fie depunctare!!! Cum tara e o mizerie asa și instituțiile sale o copiază... Singura decizie bună luata de FRF a fost scoaterea mititelu lui din fotbal... Sa vedem dacă și acum mai face ce a făcut!! Fotbalul pe datorie nu mai merge! Ori faci ceva ori pleci în liga 2 3 acolo unde costurile sunt mai mici și îți permiți o echipa de fotbal!!

flojo
flojo  •  23 Septembrie 2020, 03:22
Postat de johnwick pe 22 Septembrie 2020, 22:15

speram să fie vorba de pimpao

Păi imaginea aia e pusă pentru pr0ști ca tine!

johnwick
johnwick  •  22 Septembrie 2020, 22:15

speram să fie vorba de pimpao

Vezi toate comentariile (3)
Comentează