FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost antrenor surprinde: "L-am sunat pe Olăroiu ca să văd dacă vine la FCSB"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 17:10

Mirel Rădoi, fost antrenor și jucător la FCSB, a dezvăluit că l-a sunat pe Cosmin Olăroiu, un apropiat de-ai săi, pentru a-l întreba dacă vine la FCSB, așa cum se vehicula (Detalii AICI)

"L-am sunat pe Olăroiu ca să văd dacă vine la FCSB. Eram curios, ca toata lumea, dupa ce am citit în presă. Oli mi-a spus că nu înțelege de unde a apărut varianta asta. Nu cred că există nicio posibilitate ca să vină. Și nu văd motivele pentru care el și-ar dori să se întoarcă", a declarat Mirel Rădoi la Pro X.

Olăroiu, 49 de ani, antrenează în China, la Jiangsu Sunning, locul 5. Acesta a mai fost la FCSB în 2002, între 2006 și 2007 și în 2011, cucerind un campionat, o Supercupă și o Cupă a României.

De-a lungul carierei, Cosmin Olăroiu a mai antrenat la FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite și Shabab Dubai.

Citește și:Ultimele declarații ale lui Becali i-au pus capac » Rădoi ia atitudine: "În locul lui Dică plecam direct de la stadion!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lucghencea
lucghencea  •  30 Octombrie 2018, 21:19

In 2002 Olaroiu a fost antrenor la STEAUA si nu la clubul lui becali , iar ulterior a fost antrenor si la echipa cu denumire controversata denumita in prezent F.C.Fcsb presupunand ca nu va fi nevoita sa schimbe si aceasta denumire din prezent . O alta informatie eronata care e bine sa fie rectificata datorita neglijentei unuia altuia si probabil postata doar din graba .

poison_5
poison_5  •  30 Octombrie 2018, 18:45

Era evident că nu vine la FC FCSB. Erau abureli gigiste.

florar
florar  •  30 Octombrie 2018, 18:38

Radoi probabil ca era singurul care credea ca Olaroiu ar veni acum la Steaua...Asta o fi telefonat si pe Rednic,Sumudica,Iordanescu Jr.,Bergodi...antrenori care ar fi fost inlocuitori ai lui dica conform , onorabilei,,GSP,,...GSP ne arata si ca brasoavele proprii se dizolva...Asa ceva...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează