FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - PANDURII 0-2

Un fost campion cu Steaua creează nebunie în vestiarul Oțelului: "Trebuie să ne găsim alte echipe"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 18:12

La finalul meciului pierdut de Oțelul pe teren propriu în fața Pandurilor, scor 0-2, fanii gălățenilor le-au cerut explicații propriilor jucători.

Singurul care a încercat un dialog cu suporterii a fost Florin Cernat. Mijlocașul a vorbit preț de cîteva minute cu fanii furioși, însă în același timp un alt fotbalist făcea declarații cu gîndul la un eventual transfer.

Răzvan Grădinaru, fostul fotbalist al Stelei acum la Oțelul, a vorbit la flash interviul de la Digisport, iar cînd a fost întrebat ce se întîmplă de echipa are un parcurs atît de slab, răspunsul acestuia a fost bizar: "Unii ne terminăm contractele în vară. Trebuie să găsim alte echipe".

15
meciuri în Liga 1 are Grădinaru pentru Oțelul Galați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
submarina
submarina  •  14 Aprilie 2015, 08:50
Postat de kpaxcmdr pe 14 Aprilie 2015, 04:53

Zilele petrecute in strainatate,indiferent ca este vorba de concediu sau munca,se scad.Deci,spre exemplu daca anual esti plecat din tara 6 luni,atunci cei 5 ani,devin practic 10 ani,pina esti in stare sa aplici legal pentru cetatenie!

Merci mult!. O zi buna iti doresc!:)

dora
dora  •  14 Aprilie 2015, 08:36

Inainte actualizau la minut...acum cu noul site roz-bombonel ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  14 Aprilie 2015, 04:53
Postat de submarina pe 13 Aprilie 2015, 20:40

Sa traiti! Va rog, o intrebare, daca se poate:) Din cate cunosc, un fotbalist strain pentru a fi naturalizat trebuie sa joace/locueasca min. 5 ani in tara data. In caz daca eventual dupa 3 ani semneaza alt contract cu o alta echipa (din Golf de exemplu), iar avand deja buletinul de identitate, trebuie s-o ia iarasi de la capat?

Zilele petrecute in strainatate,indiferent ca este vorba de concediu sau munca,se scad.Deci,spre exemplu daca anual esti plecat din tara 6 luni,atunci cei 5 ani,devin practic 10 ani,pina esti in stare sa aplici legal pentru cetatenie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează