FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost conducător dinamovist analizează echipa și dezvăluie ce i-a spus Contra: "La asta se gândește!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 10:52

Florin Prunea, fost jucător și conducător la Dinamo, a vorbit despre situația actuală a echipei și spune că formația are nevoie de investiții pentru a face față rivalei.

"Un nou Dinamo se va construi când se va investi în echipă. Am vorbit cu Cosmin și se gândește și el că nu este ușor să fii antrenor la Dinamo. Sunt sigur că-și dorește binele lui Dinamo și știe foarte bine ce are de făcut.

În ceea ce privește banii, eu știu că nu sunt probleme cu salariile la Dinamo. Dar la investiții nu are cum să se compare cu Steaua. E greu să te bați cu ea.

Dacă Dinamo câștigă cu Steaua, cred că se va juca titlul până în ultima secundă. Cred că și locul doi este o performanță extraordinară pentru ce este Dinamo acum", a spus Prunea, președinte la CSM Poli Iași, potrivit TV Dolce Sport.

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează