FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Un fotbalist de legendă al Ligii 1 și-a anunțat retragerea: "Nu mai pot să joc fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 11:23

Daniel Pancu (38 de ani) a anunțat că nu va mai juca fotbal, din cauza unei probleme la genunchi, dar nu plănuiește un meci de retragere organizat pe Giulești.

"Simt nevoia să mă detașez după 22 de ani de fotbal. Nu cred că puteam să mai joc fotbal pentru că am o problemă la genunchi și trebuie să mă operez. M-am oprit cu fotbalul. Niciun simbol al Rapidului nu s-a retras de la Rapid, nu vreau să fiu eu primul", a spus Pancu la Digi Sport.

Fostul căptan al Rapidului a comentat situația giuleștenilor și a dat exemplu o situație în care conducerea clubului nu a luat cele mai bune decizii.

"Eu am fost numit președinte, dar am spus clar că dorința mea este să mai joc. Ca președinte, stabilisem clar că lotul va fi de maxim șase jucători străini, iar în cantonament erau mai mulți. Rapid nu e făcută pentru jucători străini, cum nu sunt nici Dinamo, nici Steaua. Atunci mi-am dat seama că generația asta nu are nimic în comun cu generația mea. Toți oamenii reprezentativi au fost îndepărtați.

Pentru mine principalul vinovat este legea insolvenței. Nu e posibil să-ți accepte planul de reorganizare și tu să aduni în continuare datorii", a declarat acesta.

218 apariții
și 69 de goluri are Pancu în tricoul Rapidului, în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
timm
timm  •  26 Iulie 2016, 13:59
Postat de dinamo100 pe 26 Iulie 2016, 12:45

Pancu are dreptate: nu e posibil ca clubul sa intre in insolventa si totusi sa activeze in continuare acumuland datorii si mai mari!! E o gaselnita legislativa in sprijinul cluburilor, insa acestea au abuzat!

De aceea a si intrat in faliment ca nu a respectat planul insolventei. Legea insolventei ajuta societatile care au probleme sa-si revina. Nu poti fi executat silit in acea perioada ai timp sa te reorganizezi sa scazi din datorii si sa incepti sa functionezi normal. Daca nu respecti planul urmeaza falimentul. Si societatea se dizolva. Moraru in toata aceasta perioada a luat bani de la Rapid si a crescut datoriile. Cand a preluat Rapidul avea 2 milioane datorii acum depaseste 5. A incasat drepturile TV si nu a platit nimic, jucatori, antrenori, staff, utilitati etc.

spinoza
spinoza  •  26 Iulie 2016, 16:59

De legenda a fost Rica Raducanu, Lupescu sau Manea. Asta e legenda in sat la el!

alessyo49
alessyo49  •  26 Iulie 2016, 16:10

Multumim Pancone pentru tot ce ai facut pentru Rapid! Multa bafta in continuare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează