FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Un leu la Poli?

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2008 00:00

Bănăţenii insistă pentru un component al naţionalei “leilor neîmblînziţi”, atacantul camerunez Douala, de la Saint Etienne.

Sînt mai multe zile deja de cînd Ma­rian Iancu suspină după un “ata­cant extracomunitar, cu pa­şa­port francez, care a evoluat în tre­cut la echipe mari din Portugalia”, al cărui nume nu a dorit să-l dez­văluie. “Gazeta” a aflat că e vorba de Roudolphe Douala M’Bele, un ata­cant camerunez de 29 de ani, le­gi­timat la Saint Etienne, ocu­pan­ta lo­cului 5 în ultima ediţie a Ligue 1, cu 35 de prezenţe la naţionala ţă­rii sale.

Douala a evoluat în trecut, prin­tre altele, la Boavista (1998-2000), Spor­ting (2004-2006) şi Port­smouth (2006-2007). “Îl mo­ni­­t­o­ri­zăm de mult şi e un jucător care se pliază perfect pe ceea ce ne-a cerut Uhrin. Am intrat deja în ne­go­cieri cu el, dar ne va fi foarte greu să-l adu­cem. Putem să-i sa­tis­fa­cem pre­ten­ţiile financiare, ar cîştiga peste un milion de euro în trei ani, dar pro­blema e că nu pare tentat să vină în România. E un familist convins şi n-ar părăsi Franţa, dar vom face tot ce ne stă în puteri să-l adu­cem”, a de­­clarat boss-ul viola. În­trebat dacă fotbalistul la care s-a re­fe­rit e ca­­me­runezul, Iancu a con­fir­mat, in­di­­rect, că Douala e cel vizat: “Are 29 de ani şi joacă la una din primele şase echipe din Franţa”.

Camerunezul a ajuns cu Spor­ting pînă în finala Cupei UEFA, în 2005, pierzînd însă în faţa ruşilor de la ŢSKA Moscova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  06 Iunie 2008, 13:10

ar fi prea bine! este un jucator exceptional:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează