FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Un mare dinamovist e gata să preia echipa după ce va pleca Rednic: "E visul meu să antrenez Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 18:22

Fostul atacant dinamovist Claudiu Niculescu a vorbit despre situația din Ștefan  cel Mare, una inflamată de anunțul lui Rednic că nu va mai continua după finala Cupei.

"Este visul meu să antrenez Dinamo la un moment dat, cine nu și-ar dori. Am făcut performanță în cei aproape 10 ani jucați acolo.

Nu vreau să intru în nici o discuție de acest fel, pentru că nu se pune problema acum. Nu sunt în măsură, nea Mircea e acolo, îl respect foarte mult și îmi doresc ca el să rămână.

Mai e finala Cupei și sper ca jucătorii să nu fie influențați de aceste discuții. Dar, după cum îi văd, ei sunt apropiați de Rednic, e normal să-i afecteze, mai ales pe cei aduși de el, Gnohere a declarat deja că va pleca și el dacă pleacă Rednic. E un moment greu pentru Dinamo, fanii erau atașați de Rednic, au revenit în tribune în număr mare în acest sezon. Cu siguranță își vor manifesta supărarea, chiar la meciul cu Viitorul. La finală cred că vor încuraja echipa, vor fi mulți oameni, trebuie să uităm de aceste discuții timp de 90 de minute. Îi cunosc bine și cred că vor protesta, nu cred că vor fi pașnici. Ei vor să continue Rednic", a declarat Niculescu la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  06 Mai 2016, 00:20

Niculescu e bun la echipe mici, pai iara facem experimente de laborator ??

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  05 Mai 2016, 21:19

MIRCEA REDNIC OLEEEEEEEEE

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Mai 2016, 20:40
Postat de gannicus2014 pe 05 Mai 2016, 20:24

si Danut Lupu ar merita o sansa

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează