FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 2 APRILIE, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Un oficial LPF face un anunț-surpriză: "FCSB este Steaua și are palmaresul întreg, inclusiv CCE din 1986" » Ce se întâmplă cu coeficientul echipei

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 11:54

Marius Mitran, directorul de comunicare al LPF, a anunțat că "FCSB e aceeași Steaua, iar derby-ul cu Dinamo va rămâne același".

Mai mult, acesta susține că echipa lui Gigi Becali deține palmaresul întreg al Stelei, inclusiv Cupa Campionilor Europeni, câștigată în 1986.

" FCSB este aceeaşi echipa. Este foarte important să spunem că vom avea acelaşi derby.

Nu au dispărut, prin schimbarea de denumire, palmaresul echipei şi continuitatea ei în Liga I şi în cupele europene. Este o schimbare de denumire pe care am fost obligaţi să o facem, am făcut-o pe site şi în toate materialele.

Denumirea populară este FCSB, chiar dacă în acte se numeşte FC FCSB. Alte detalii ţin de Steaua, nu de LPF. De exemplu, nu putem şti noi dacă echipa îşi va schimbă siteul din steauafc.ro în fcsb.ro sau într-o altă denumire.

Steaua a jucat până acum în Europa în baza punctajului şi al coeficientului pe care îl avea, iar acest lucru va continua.

Apoi, să nu uităm că şi alte cluburi şi-au schimbat denumirea. De exemplu, Ştiinţa Craiova - Universitatea Craiova, Progresul - FC Naţional. Nimeni nu a avut vreun dubiu în aceste cazuri, pe care le dau exemplu.

Lumea încă nu realizează ce lovitură a primit fotbalul românesc şi istoria clubului, pentru că, să recunoaştem, Steaua face parte nu doar din istoria fotbalului românesc, dar şi din cea socială. Nu există niciun risc în privinţa coeficientului, nu cred.

Şi UEFA ar trebui să zică acelaşi lucru atunci când zice de palmares: FCSB e continuatoarea Stelei, deci este şi câştigătoarea Cupei Campionilor", a spus Marius Mitran la TV Sport.ro

  • Steaua - Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Pe cine vei susține mai departe?

FCSB
Steaua

Save

Save

Save

Save

Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (189)
gido
gido  •  01 Aprilie 2017, 18:56

ce pregatire juridica are mitran? un neica nimeni isi da cu parerea ... dupa 12 procese castigate de talpan , urmeaza al 13-lea , pentru palmares...

andrei.f
andrei.f  •  01 Aprilie 2017, 12:31

Era evident pentru oricine judecă mai mul decât un elev de-a III-a, Steaua lui Becali este continuatoarea echipei câştigătoare a CCE doar, UEFA a stabilit continuitatea pentru Steaua lui Becali. Pot *** toţi antisteliştii şi talpanii, UEFA a decis demult problema !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  01 Aprilie 2017, 07:41

E logic.Steaua este continuatoarea echipei CCA infiintata in 1947 si a echipei castigatoare a CCE1986.Ea nu a disparut.De fapt FCSB inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti.In schimb a aparut anul acesta CSASteaua Cum sa aiba palmares daca nu are niciun meci jucat?

Vezi toate comentariile (189)
Comentează