FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un oficial UEFA îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Mulți patroni fac asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 19:26

Ionuț Lupescu (49 de ani), directorul Comisiei Tehnice UEFA, a vorbit despre obiceiul lui Gigi Becali de a se băga peste antrenori, dându-i dreptate acestuia.

"Trebuie să faci niște compromisuri ca antrenor, logic, dar trebuie să ai și o limită. Eu m-am lăsat de meseria de antrenor (n.r. le-a pregătit pe FC Brașov și FCM Bacău), pentru că nu am acceptat acum 15 ani să fac compromisuri.

Sunt mulți patroni care fac asta, în Europa de Est în special. Pentru că la noi este această mentalitate. În Europa de Vest, astfel de chestiuni se întâmplă mult mai puțin", a declarat Lupescu la TV Digi Sport.

"Înseamnă că nu ești antrenor, dacă nu reziști acestei presiuni. Eu cred că orice antrenor trebuie să aibă până la urmă o anumită demnitate. În străinătate e o altă percepție referitoare la meseria de antrenor. Fiecare trebuie să știe ce vrea de la meseria asta"
Ionuț Lupescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  29 Decembrie 2017, 16:57

Pai, Ionut Lupescu,tot in calitate de "oficial UEFA" a declarat ca nu e adevarat ca UEFA nu permite cluburi finantate de stat!Dar nu la bagat nimeni in seama!De ce? Pentru ca dupa decizia Justitiei- ca Steaua nu e a lui Becali- MAN nu stia cum sa "scape" de Steaua-chipurile nu ii dadea voie UEFA- si i-a lasat-o...tot lui Becali,care a rezolvat-o ca in Romania!Ia schimbat numele si gata!E ca noua!

demolarii
demolarii  •  28 Decembrie 2017, 23:55

Din declarațiile citate , reiese că I Lupescu a vorbit în calitate de fost antrenor, și nu în calitate de oficial UEFA, prezentând date rezultate dintr-un studiu al acestei instituții. Cât privește G Becali, una este când se baga peste angajatul sau, și alta este când se baga și peste angajați altor societăți. El știe ce trebuie să facă Iorgulescu sau Burleanu, cât costă Dinamo, sau cum trebuiau să arbitreze arbitri pe CFR, anul asta, pe Viitorul , Astra, Dinamo , Craiova etc. Daum a fost demis pentru că nu l-a ascultat, iar comentatorii tv sau la ziar își riscă postul dacă spun ceva negativ. E similar regimului ceaușist din anii 80, doar că e restrâns la fotbal..

hannah.robinson
hannah.robinson  •  28 Decembrie 2017, 22:37

Pt poulete

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close