FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Un om de bază al Astrei se gândește la transfer: "De ce să nu plec?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 18:24

Cristi Săpunaru (32 de ani) se află în cantonamentul din Cipru cu Astra, dar se gândește să părăsească formația campioană.

Fundașul dreapta e dorit de Karabukspor, echipă la care mai joacă și Latovlevici, Găman, Cristi Tănase și Marius Alexe. Turcii sunt gata să-i ofere lui Săpunaru mai mult de 15.000 de euro pe lună, cât primește la Astra.

"Din câte știu mai negociază cluburile între ele, mai sunt și alte oferte, dar atât timp cât sunt la Astra îmi voi face treaba numai și numai pentru Astra.

Trăiești cu bani, nu trăiești cu altceva, și dacă aș găsi o ofertă care să mă satisfacă financiar, de ce nu? De ce să nu plec, pentru că sunt bani care îi pui deoparte și care te ajută să traiești mai departe în viață", a declarat Săpunaru la TV Dolce Sport.

1.000.000 €e cota de transfer a lui Săpunaru, conform transfermark.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează