FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un rival din play-off îl acuză pe Reghe de pierderea titlului: "E clar că n-a știut ce să facă cu lotul ăla!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 21:51

FCSB a pierdut titlul după ce a terminat la egalitate de puncte în play-off cu Viitorul, iar Gigi Mulțescu îl vede direct răspunzător pe Laurențiu Reghecampf, care între timp a ajuns la Al Wahda.

"Lot a avut FCSB și înainte, dar n-a fost valorificat. A avut o echipă în teren, una pe bancă și una în tribună. E clar că Reghe n-a știut ce să facă cu lotul ăla, pentru că n-au funcționat mult timp", a spus Mulțescu la TV Digi Sport.

Mai mult, fostul antrenor al lui CSU susține că ar fi putut lua titlul cu oltenii: "Eu, dacă aș fi avut trei jucători de acolo, aș fi luat campionatul. Și aici mă refer la Golubovici, vârf de atac, pentru a materializa ocaziile pe care le-am avut, un stoper, precum și Boldrin. Mă refer aici la perioada în care el a fost în dizgrație".

"Dică trebuie să aibă personalitate, dar nu-l cunosc foarte bine. Acum văd că stă pe poziție, dar să vedem cum va fi în timpul campionatului. Dacă va avea rezultate, va avea și liniște. E o provocare pentru el, dar are un lot..." Gigi Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
xavi-
xavi-  •  05 Iunie 2017, 09:28
Postat de andrei.f pe 02 Iunie 2017, 09:06

Bă mulţescule, de ce nu ieşi tu la pensie, nu vezi că spui numa prostii ? Păi FCSB nu a pierdut titlul, conform ROAF este campioană, lucru pe care o să-l certifice TAS !

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Iunie 2017, 10:27

Parca imi pare rau ca a plecat antrenorul minune. Unul mai prost nu prea cred ca mai gasesc ***. Dica nu ca ar fi o senzatie, dar pe el nu-l apuca nici inceputul campionatului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  02 Iunie 2017, 09:06

Bă mulţescule, de ce nu ieşi tu la pensie, nu vezi că spui numa prostii ? Păi FCSB nu a pierdut titlul, conform ROAF este campioană, lucru pe care o să-l certifice TAS !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează