FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un simbol al lui Dinamo este de partea lui Rădoi: "Steaua nu se refuză"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 20:41

Marius Niculae, fost căpitan al lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Rădoi și îl apără pe fostul său rival.

"Steaua nu se refuză. Nu știu de cîte ori va avea posibilitatea să antreneze Steaua, chiar dacă se apuca să antreneze în altă parte. A fost un risc pe care și l-a asumat. A făcut bine că a acceptat oferta.

Este un risc pentru că el nu a antrenat niciodată. Dar a lucrat cu mulți antrenori mari și cred că a învățat multe de la Olăroiu", a spus Niculae la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  14 Octombrie 2015, 18:07
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 14 Octombrie 2015, 07:21

"Steaua nu se refuză"...Zilele trecute, am primit cadou o hârtie igienică cu emblema Stelei. Evident, așa ceva nu se refuză. Ba, chiar am cerut adresa magazinului...

Vrem tot sulul de hartie igienica cu stema fcsb-ului pe ea ca sa o folosim cu mare incredere cand intra in tunelu omului !!! :)))

aldo_m
aldo_m  •  14 Octombrie 2015, 09:40

steaua nu se refuza PT CA E VORBA DE BANII LUI gigi asa spunea si marele dinamovist andone ,cand mergi la fcsb ati asumi riscul de a fi dat afara a doua zi daca lui gigi nu-i plac ochii tai sau daca ratezi un gol e posibil sa nu mai joci SI SA FII CRITICAT PUBLIC DE PATRON SI SA PLECI SINGUR ASTA INSEAMNA FCSB si niculae a plecat la vaslui dupa bani ce ne miram la caracterul lui

benimba
benimba  •  14 Octombrie 2015, 08:47

Daca ai coloana vertebrala, esti profesionist si ai incredere in profesionalismul tau totul se poate refuza. Cu atat mai mult " onoarea" de a lucra ptr. un cioban instabil psihic chiar daca e nasul copiilor tai . Arata ca esti bun in ce faci pornind de jos si cand ajungi sus nu uita de unde ai plecat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează