FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un transfer al lui Dinamo, criticat: "Acolo nu a făcut nimic, iar noi îl primim ca pe o mare vedetă"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 17:47

Repatrierile făcute de Dinamo în această iarnă nu sunt văzute cu ochi buni de analistul Telekom Sport Constantin Zotta.

"Palici a plecat în Belgia vara trecută, iar acum îl primim ca pe o mare vedetă, deși acolo nu a făcut nimic. Această venire ne face să evaluăm mai bine nivelul fotbalului românesc. Îmi place de el, e un jucător bun, are caracter, dar acesta este adevărul.

Cred că Miriuță îi va forța pe jucătorii nou-veniți (n.r. - Torje și Palici) încă din meciul cu Concordia. Dinamo va arăta altfel, acești jucători au personalitate mare", a comentat Constantin Zotta, la TV Telekom Sport.  

La fel ca Torje, Antun Palici s-a întors la Dinamo în această iarnă după o experiență nefericită la Mouscron, în Belgia. Croatul a mai jucat pentru Dinamo între iulie 2015 și iunie 2017, perioadă în care a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai "câinilor". Devenit între timp  căpitanul echipei, Palici a înscris 8 goluri în 73 de meciuri în toate competițiile pentru roș-albi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Februarie 2018, 08:51

Nu stiu care e surpriza. Ce jucator intreg la cap ar veni din Belgia inapoi in Romania daca a avut succes acolo. Daca esti ff bun , pleci si din Belgia mai departe.

me_myself
me_myself  •  07 Februarie 2018, 00:49

Bre nene Zota așa e cand comentezi fara sa stii. Palici nu a fost accidentat. Strambul a zis asta. Asa ca vom vedea curand valoarea pe care tu o pui la îndoială. Sssssttttt

680290695430232
Yon Rijksadelaar  •  06 Februarie 2018, 22:31

Care dintre voi știți ce semnifica în comunism denumirea de _câini roșii_dati echpei simbol pcr&secu?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează