FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA

Unde se va juca pînă la urmă partida dintre Petrolul și Steaua » Existau variantele Brașov și Chiajna

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2015 12:50

Partida din prima etapă a returului dintre FC Petrolul şi Steaua (duminică, 18 octombrie, 20:30)se va juca, foarte probabil, tot pe stadionul "Ilie Oană". S-a vorbit, la un moment dat, că se vor demara, în această pauză competiţională, lucrări de reabilitare ale suprafeței de joc.

S-a avansat, la un moment dat, ca variantă pentru a găzdui partida, arena din Braşov unde gazdele de la FC ar fi cerut o chirie de 5000 de euro.

Pînă la urmă, cel mai probabil, în ciuda terenului care arată execrabil, meciul FC Petrolul- Steaua se va juca la Ploieşti şi în condiţiile deloc de neglijat în care aspectul financiar va conta, la partidă fiind aşteptaţi peste 8000 de spectatori, cu mult peste media ultimelor partide susţinute de găzari în propriul fief.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Octombrie 2015, 15:36
Postat de crotalie pe 08 Octombrie 2015, 13:27

Ne deplasam organizat si grupat la Ploiesti sa ocupam sectoarele. Vom incuraja frenetic echipa noastra draga a lui nea Gigi care e om bun si am avut rezultate cu dansul si culorile rosu si albastru timp de 90 de minute plus cele dictate. Am avut si avem cea mai principal galerie. Hei, hei !

Crotaliatule, crezi că ești amuzant repetînd ca un papagal aceleași câteva cuvinte? Sau, mai știi, poate alte cuvinte nu ești în stare să rostești... Ești din ăia care au rămas doar cu recreațiile din școală?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Octombrie 2015, 15:33
Postat de nebraska pe 08 Octombrie 2015, 14:04

La ce joaca fcsb terenul ala e super.

Aha, dar ai tăi cum joacă? Doar Wembley ar fi de nasul lor, nu?

nebraska
nebraska  •  08 Octombrie 2015, 14:04

La ce joaca fcsb terenul ala e super.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează