FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Unul dintre cei mai buni jucători ai Astrei a fost la un pas de un transfer la Steaua: "Nu m-a vrut Rădoi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 20:42

Fernando Henrique Boldrin a fost unul dintre cei mai în formă jucători ai Astrei în acest sezon, în care formația din Giurgiu a câștigat primul titlu din istorie.

Mijlocașul care a marcat 7 goluri și a dat 5 pase decisive în acest an competițional spune că a fost la un pas de a ajunge la Steaua la începutul sezonului, însă Mirel Rădoi, antrenorul de atunci al Stelei, nu l-a dorit.

"Ar fi cam greu să joc acum la Steaua. Am auzit de interesul celor de la Steaua, ştiu că nu m-a dorit fostul antrenor, Mirel Rădoi. Îi respect părerea şi cred că e mai bine că nu am ajuns acolo şi că m-a chemat Marius Şumudică la Astra pentru că am reuşit să câştig campionatul" a declarat Boldrin la Digisport.

În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali a dezvăluit că Șumudică i l-a propus pe Boldrin pe când acesta din urmă juca la Concordia Chiajna: "Haideți să vă spun o chestie cu el. La un moment dat mi-a zis să-l iau pe Boldrin, când era la Chiajna. Dar nu l-a vrut Mirel. Noi l-am vrut înaintea Astrei, eu am crezut că e om rău, dar uite că nu era. Era sincer când zicea de Boldrin."

"Au fost persoane de aici care mi-au vorbit de interesul celor de la naţionala României. M-am bucurat foarte mult, dar toată lumea ştie că nu e chiar atât de uşor aici, din cauza birocaţiei. Dacă va veni o zi în care să pot purta tricoul României, mă voi gândi foarte serios la asta pentru că mi-aş dori foarte tare să joc pentru echipa naţională"
Ricky Boldrin

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează