FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 surprinde: "Puteam fi la Steaua, dar Becali s-a opus"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 12:51

Filipe Teixeira este clar unul dintre cei mai buni străini din România. Portughezul recunoaște că înainte de a semna cu Astra a fost foarte aproape de a merge la Steaua, însă Gigi Becali s-a opus. 

"Mă bucur că mă apreciază Gigi Becali. A avut şansa să mă transfere şi nu m-a vrut. Când am semnat cu Astra am aflat ca obiectivul nostru era să ocupăm unul dintre locurile 1-3, dar noi eram încrezatori ca putem cîştiga şi titlul. Ne gândeam la asta", a zis Teixeira pentru Fanatik.

Teixeira a strâns 26 de meciuri în acest sezon la Astra, a înscris de 4 ori, a oferit două pase decisive și a obținut un penalty. Trei dintre cele 4 goluri au fost decisive.

A marcat de fiecare dată în partidele câștigate la limită de Astra cu ASA, Botoșani și Dinamo. Toate aceste jocuri au fost câștigate cu 1-0, iar în două din trei Teixeira a marcat după minutul 80. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  13 Mai 2016, 08:05

La cine sa se uite si Becali?La jucatori care ii vede prin tara ca el nu are oameni pt a se duce pe afara sa vada ce sclipeste la banii care ii da.Noroc ca a a iesit MM de la puscarie ca asa s-a dus cineva p-acolo.In rest are multe maini si degeaba."Cea mai mână" e Mache,da cu mana si cu gura pe la el,asta e rolul lui la Steaua

andy_2008
andy_2008  •  13 Mai 2016, 07:27

Are dreptate Gigi ,sa tina Astra acest diamant neslefuit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează