FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Unul dintre cei mai huliți steliști își face în continuare planuri în roș-albastru: "Vreau un nou angajament din iarnă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 18:07

Alexandru Bourceanu nu mai are aceeași sclipire ca în prima perioadă petrecută la Steaua, iar mulți dintre suporterii roș-albaștrilor nu mai sunt de acord să-l vadă în primul 11.

Chiar și așa, mijlocașul de 31 de ani a declarat într-o conferință de presă că e gata să-și prelungească înțelegerea cu Steaua din iarnă, fotbalistul intrând atunci în ultimele 6 luni de contract.

"Din păcate, nu pot să învăț din greșeli, nu sunt construit pentru a trece ușor peste toate chestiile. Chiar și când am fost accidentat, dar și după, m-am antrenat foarte bine sau cât am putut de mult.

Încerc să fac în aceste ultime luni de contract pe care le mai am la Steaua cât mai multe jocuri bune și să capăt un nou angajament din iarnă. Pentru că acesta este obiectivul meu”, a declarat Bourceanu.

"Nu-mi permit timp de respiro. În momentul ăsta trebuie să-mi văd de viitor, trebuie să joc cât mai bine, pentru că dacă nu joc, nu am oferte" Alexandru Bourceanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  01 Octombrie 2016, 22:41

martinpen, amețiții ăştia de la jesepe sunt vai de mama lor; nu poți avea nicio aşteptare de la ei, în afară de "ştirile" fecesebiste de doi bani. Lichelele astea vor muri pe mîna lor, odată cu clona comunistă, şi nici atunci nu vor afla de ce - atît de proşti sunt, în îndoctrinarea lor; falimentul îi va înghiți şi pe unii, şi pe alții.

martinpen
martinpen  •  01 Octombrie 2016, 20:36

Interesant articol, vedeti ca vecinii de la prosport spun ca vrea sa plece... Poate scrieti si voi corect, daca tot copiati stirile...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează