FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Unul dintre fundașii doriți de Steaua refuză transferul: "A fost interes, dar mi-e bine aici"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 09:51

Alexandru Mățel (27 de ani) a fost unul dintre fundașii doriți de Steaua în această iarnă, dar fundașul lui Dinamo Zagreb susține că nu este interesat să revină în România.

Fostul fotbalist al Astrei a confirmat faptul că Steaua s-a interesat de un eventual transfer, dar își dorește să rămână în Croația, unde a câștigat de două ori campionatul cu Dinamo Zagreb.

"A fost interes, dar mi-e foarte greu să plec de aici. Mi-e foarte bine în momentul de față aici mă simt apreciat și mi-e foarte greu să ajung acum înapoi în România.

Nu cred că e un pas înapoi să vii la Steaua, dar mă simt foarte bine aici și îmi doresc să continui aici", a spus Mățel, citat de TV Dolce Sport.

Ceilalți apărători aflați pe lista de transferuri a Stelei sunt Junior Morais (30 de ani), fundașul stânga al Astrei și Mihai Bălașa (22 de ani), jucătorul împrumutat de AS Roma la Trapani, care poate evolua atât ca fundaș  dreapta, cât și ca fundaș central.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Ianuarie 2017, 14:27

Cind vei mai ajunge sa joci ca titular, sa ne suni! Acum, unde nu ajungi, iti pute si mai-mai sa spui ca strugurii-s acri, chiar daca nici nu i-ai vazut, dar sa ii fi si gistat! Da, vroba noastra: "fiecare pasare pre limba ei piere".

manty_one
manty_one  •  23 Ianuarie 2017, 13:26
Postat de conasu_boeru pe 23 Ianuarie 2017, 13:05

Nu mai vine nimeni la o echipă care poate peste 6 luni nu va mai fi !

SPECIAL:Un fost junior de la Dinamo, despre cum se cresc de mici "câinii": "Tatăl unui coleg a venit şi a zis că dă 10.000 de euro ca fiul lui să joace. Şi a jucat!" Reacţia şefului centrului de juniori...Prosport.ro....vai de capul vostru de mafioti!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Ianuarie 2017, 13:05

Nu mai vine nimeni la o echipă care poate peste 6 luni nu va mai fi !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează