FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

UPDATE Al doilea antrenor care o refuză azi pe ACS Poli. Declarații în premieră pentru GSP.ro: "M-am săturat să muncesc pe gratis!"

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2016 11:51

Timișorenii au fost refuzați de Cosmin Contra, care așteaptă concretizarea unei oferte din Spania. În pole position pentru preluarea lui ACS Poli după demiterea lui Florin Marin intrase Petre Grigoraș.

UPDATE 20:55

Managerul Daniel Stanciu nu l-a convins pe antrenorul Petre Grigoraș să vină la Timișoara, a anunțat Radio Timișoara.

"Da, a picat totul. Am avut pretenții minime pentru Liga 1, dar nu mi s-au oferit. M-am săturat să muncesc pe gratis!", a declarat Grigoraș pentru GSP.ro

Conform unui sondaj realizat pe Facebook de primarul Nicolae Robu, au mai rămas doar două variante pentru preluarea echipei: Dorinel Munteanu și Claudiu Niculescu. Primul însă are șanse foarte mici din cauza pretențiilor financiare.

Știrea inițială

Tehnicianul dat afară după doar două partide la ASA Tg. Mureș devenise principala țintă conform postului local Tele Nova din Timișoara.

Managerul Daniel Stanciu a mai negociat cu doi-trei antrenori, însă Petre Grigoraș își dăduse deja acordul de principiu pentru a-i prelua pe bănățeni.

Florin Marin se va despărți oficial azi de ACS Poli. Anunțul renunțării la el, postat pe Facebook de primarul Nicolae Robu, l-a înfuriat pe șeful CJ Timiș, Titu Bojin.

Acesta a amenințat pentru aceeași sursă că instituția pe care o conduce își va retrage sprijinul de la echipa de fotbal dacă nu va fi consultată în luarea deciziilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
polistul68
polistul68  •  23 Martie 2016, 14:37
Postat de dinamovist_rau pe 22 Martie 2016, 22:04

nu vrea nimeni sa mearga la clona din timisoara.

Pe voi cind v-a separat Borcea de clubul mama, Dinamo, si v-a scapat de o gramada de datorii, cum a fost ? nu ati fost o societate nou infiintata ? La voi, problema siglei si a palmaresului nu e rezolvata, Badea are dosarul la el in birou.....cind Turcu baga banii furati din contractele cu MI, cum era ? Ok, actuala Poli nu e Poli aia veche....dar voi vorbiti ? Acuma sincer, la cit au furat conducatorii vostri, sa bagi bani in echipa, macar aveti bunul simt si taceti. La timisoara se baga in echipa banii timisorenilor, la Dinamo ati furat din banii tuturor.... P.S. Vezi ce datorii la bugetul de stat avea vechea echipa Dinamo, cind s-a desparit de badea....

polistul68
polistul68  •  23 Martie 2016, 14:31
Postat de auge pe 23 Martie 2016, 08:52

Nu este nicio paguba ca ACS Recas ajunge acolo unde ii este locul : Liga 2. Impostorii nu au ce cauta in fotbal.

Spune-mi tu o echipa din Liga 1, care are trecutul perfect curat....care nu a avut de-a lungul timpului vre-o "dezlipire" de clubul mama ( cazurile Steaua si Dinamo), vreo "preluare" de autoritatile locale ( Voluntari, Chiajna, iasi, Tg Mures, Petrolul)....Singurele curate, cel putin la prima vedere sunt Viitorul si Botosaniul....

auge
auge  •  23 Martie 2016, 08:52

Nu este nicio paguba ca ACS Recas ajunge acolo unde ii este locul : Liga 2. Impostorii nu au ce cauta in fotbal.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează