FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Boloni îl laudă pe Steliano Filip: "E un jucător de națională" » Ce spune despre un transfer al dinamovistului

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2017 12:04

Ladislau Boloni a negat faptul că ar dori să-l transfere pe Steliano Filip, căpitanul lui Dinamo.

update

" Steliano Filip este un jucător de națională, dar nu face parte din obiectivele imediate. Nu l-am urmărit în ultima perioadă pentru a fi o țintă de transfer", a spus Boloni pentru GSP.RO.

Știrea inițială:

Formația antrenată de Ladislau Boloni este în căutarea unui fundaș stânga, iar românul de 23 de ani ar putea fi una dintre soluții.

Belgienii ar fi dispuși să ofere maximum 1 milion de euro, iar jucătorul ar cere un salariu de 350.000 de euro, potrivit TV Digi Sport.

Steliano Filip, transferat în 2012 de la Avicola Buziaș, este un jucător de bază în echipa lui Contra, iar sezonul trecut a bifat 31 de meciuri, marcând de două ori.

1.400.000 €este cota lui Filip, potrivit transfermarkt.de

Transferuri DINAMO

Antrenor: Cosmin Contra (confirmat)
Veniri: Vl. Olteanu (împrumut expirat Sepsi), I. Popescu (revenit de la Tărlungeni), Diogo Salomao (RCD Mallorca), Giorgos Katsikas (Esbjerg)
Plecări: Palici, Cerniauskas (contracte expirate), Dielna (împrumut expirat) D. Popa (împrumutat la FC Botoşani), P. Petre (împrumutat la Sepsi), D. Spătaru (contract reziliat), Vl. Olteanu, M. Popescu (împrumut FC Voluntari), Tîrcoveanu (împrumut Gaz Metan)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1425838917717550
John Milne  •  01 Iulie 2017, 15:51

Mai mult de 400k nu ia pe petarda asta .

rinist
rinist  •  01 Iulie 2017, 14:49
Postat de sadiku pe 01 Iulie 2017, 14:31

vad ca esti din ce in ce mai activ pe gsp ....esti 24 din 24 pe toate articolele .....esti ruda cu iosif ??? ...din ce observ toate comentariile sunt anti dinamo si nu au nici o legatura cu fotbalul .

N-am nici o treaba cu iosif, de fapt nu cunosc pe nimeni de pe gsp. Comentariile mele au fost initial despre fotbal, daca-ti amintesti primul nostru dialog, dupa care, e adevarat, au virat usor in alta directie; vad atata prostie pe aici incat nu pot sa ma abtin sa nu le raspund unor catei. In al treilea rand, urasc dinamo asa cum observ ca tu urasti Steaua, dar asta nu ma impiedica sa port discutii logice cu dinamovisti. Din pacate, 90% din dinamovistii de aici sunt agramati si mult sub media IQ...

sadiku
sadiku  •  01 Iulie 2017, 14:31
Postat de rinist pe 01 Iulie 2017, 14:24

"Ladislau Boloni a negat faptul că ar dori să-l transfere pe Steliano Filip, căpitanul lui Dinamo". Un club serios nu l-ar lua pe filipao-petardao decat pentru a curata WC-urile cu periuta de dinti

vad ca esti din ce in ce mai activ pe gsp ....esti 24 din 24 pe toate articolele .....esti ruda cu iosif ??? ...din ce observ toate comentariile sunt anti dinamo si nu au nici o legatura cu fotbalul .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close