FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Denis Alibec, implicat într-un incident într-un club! Apropiații au dat detalii pentru GSP.RO: "Reghe a fost acolo și știe cum au stat lucrurile"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 13:22

Denis Alibec a sărbătorit transferul la FCSB în Predeal, unde a petrecut alături de mai mulți prieteni de Revelion. N-a fost însă liniștit și a avut de suferit din cauza tupeului. Prietenii săi au povestit un episod dintr-un club.

”A petrecut noaptea dintre ani cu noi, la Predeal. Am fost într-o discotecă, iar acolo, la un moment dat, Denis a pus mâna pe fundul unei domnișoare, care mai că ceda «mișcărilor» lui.

Numai că fata era tovarășa unui interlop de acolo. Omul a aflat ce s-a întâmplat, a venit într-un suflet – se afla în altă parte a clubului, și i-a dat «una din grădină» lui Alibec.

Noroc că am venit noi, dar și bodyguarzii, și l-am scos de acolo. Oricum, el n-a ripostat, deși aproape i-a spart pometele! A avut fața umflată bine a doua, zici că luptase cu Tyson!”, a povestit unul dintre prietenii lui Alibec pentru Libertatea.

De asemenea, Alibec ar mai fi mai încălcat o regulă în acea vacanță: a schiat. "Această activitate e interzisă și de contractul cu Astra, și de cel cu FCSB, clauza încearcând să protejeze fotbaliștii de posibile accidentări", scrie Libertatea.

Apropiații lui Alibec PENTRU GSP.RO: "Reghe a fost acolo! Știe cum au stat lucrurile"

Sursele GSP din anturajul lui Denis Alibec susțin însă că lucrurile au decurs puțin diferit. Incidentul ar fi avut loc, însă nu din cauza atacantului FCSB-ului, ci din vina unui apropiat. 

"Nu se pune problema ca Denis să facă așa ceva. Un prieten al lui a făcut asta, iar el doar a intervenit pentru a calma situația. Nu a luat nici un pumn, nu s-a bătut cu nimeni. A fost un băiat pe acolo care a avut o reacție mai violentă, dar nu l-a lovit pe Denis.

Domnul Reghecampf a venit și el la club și a văzut că Denis nu a avut nici un scandal cu nimeni. Doar a încercat să-și apere prietenul. Dar n-a fost lovit și n-a lovit pe nimeni. Lucrurile s-au calmat rapid, iar Denis și prietenii săi au plecat din club", a zis unul dintre apropiații lui Alibec pentru GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1425838917717550
John Milne  •  10 Aprilie 2017, 17:37
Postat de gicab pe 10 Aprilie 2017, 16:55

Dacă alibec tot nu mai joaca la Steaua au zis și ei S-o dea acum...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  10 Aprilie 2017, 16:55
Postat de grandetorito pe 10 Aprilie 2017, 16:10

A durat "doar" 4 luni sa scrieti despre deosebita intamplare in care a fost implicat fotbalistul Stelei ?! Eu zic ca e bine! :))

Dacă alibec tot nu mai joaca la Steaua au zis și ei S-o dea acum...

grandetorito
grandetorito  •  10 Aprilie 2017, 16:10

A durat "doar" 4 luni sa scrieti despre deosebita intamplare in care a fost implicat fotbalistul Stelei ?! Eu zic ca e bine! :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează