FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

UPDATE Dinamo - Gaz Metan 3-1 // Momente penibile în Ștefan cel Mare! Nicolae Badea a cedat și a deschis o lojă pentru șefii "câinilor" + Steliștii râd de situația lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 19:54

Dinamo a revenit în această seară pe stadionul Ștefan cel Mare pentru a disputa partida din etapa a 4-a din Liga 1 cu Gaz Metan Mediaș, în care s-a impus cu 3-1. Detalii AICI!

Șefii "câinilor", în frunte cu Ionuț Negoiță, au avut parte de o surpriză neplăcută. Aceștia n-au fost lăsați inițial să ia loc la loja pe care o frecventau de fiecare dată când veneau la meciurile propriei echipe, aceasta fiind încuiată, anunță TV Digi Sport. Nici parcarea de la intrarea din Floreasca nu a fost accesibilă dinamoviștilor.

"Nicolae Badea nu e de acord ca oamenii de la FC Dinamo să folosească proprietatea sa fără a plăti vreun ban. A fost chemată chiar și poliția. Nici parcarea din jurul lojei oficiale nu e deschisă. Oficialii echipei vor urmări meciul de la tribuna 1", anunță sursa citată.

"E prima dată când zâmbesc la un astfel de gest. Probabil că discuțiile aprinse din ultima vreme au dus la acest lucru. Eu nu cred că FC Dinamo 1948 a lui Ionuț Negoiță are datorii. Eu știu că atunci când Dinamo 1948 folosește stadionul își plătește toate dările", a declarat Florin Bratu, selecționer România U18.

Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, s-a amuzat de situația în care se află Dinamo: "Țin minte când râdeau de noi. Acum au ajuns și ei în situația noastră. Dar ei au un avantaj, pot juca acolo. Noi nici măcar să mai jucăm nu mai avem cum în Ghencea".

După mai multe minute de ceartă și parlamentări, Nicolae Badea a cedat și a deschis una dintre cele două loje. Marius Bacria, reprezentantul lui Nicolae Badea, a fost cel care a deschis ușa de la lojă.

"Chemați paza să vină aici, că nu e intrarea liberă! Am chemat poliția, s-a făcut proces verbal pentru că s-a intrat fără acordul nostru", a fost reacția lui Bacria.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor" s-a arătat dezamăgit de situația din această seară: "E o situație penibilă! Și situația construcției noului stadion e la fel. Am înțeles că în două săptămâni trebuie să dăm un răspuns, dar nu cred că se va face. Nu înțeleg de ce. Avem un stadion care poate fi refăcut în centrul Bucureștiului și nu se face... Nu înțeleg de ce. Așa suntem noi românii. Ne place să încurcăm lucrurile. Ne afundăm tot mai mult în mocirlă. Ar trebui să ne ajutăm între noi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (109)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 August 2017, 15:04
Postat de Costel Rosoiu pe 08 August 2017, 11:14

Pina la urma ,urmei stadionul CIOBANULUI care este? Ride hirb de oala sparta,iar lingaul ala de Duchadam se face de ris pe zi ce trece.Multimilionarul asta de de cioban,putea sa rida atita timp cit era in stare sa-si faca stadion propriu ,acolo la masa in PIPERA.

Dar stadionul fcbd 1948 care este? la Rin? *** sa scrii corect dar te dai mare intelectual râsoiule.. Cat despre lingai, te anunt ca nu exista altii mai mari ca voi. Acum fugi ca ti se raceste ciorba..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  08 August 2017, 11:14

Pina la urma ,urmei stadionul CIOBANULUI care este? Ride hirb de oala sparta,iar lingaul ala de Duchadam se face de ris pe zi ce trece.Multimilionarul asta de de cioban,putea sa rida atita timp cit era in stare sa-si faca stadion propriu ,acolo la masa in PIPERA.

valentinn10
valentinn10  •  08 August 2017, 11:03
Postat de alex_1973 pe 08 August 2017, 09:01

Ști ce este de ras.noi suporterii Stelisti am înlăturat mizeria din Ghencea.facem stadion nou și suntem mândrii ca suntem curați în liga a 4 a.în schimb voi în loc sa va uniți forțele și sa faceți front comun pt.Dinamo va războiti cu FCSB ul .și doar atat.Cică sunteți suporteri adevarati.cu cea mai frumoasa galerie.dar ăsta doar pentru meciului cu FCSB.Voi încă credeți ca jucați cu Steaua.atât sunteți de limitati.Când va văd câți sunteți în caricatura aia de stadion din groapa sunteți de tot rasul.Săracul Negoita nici apa nu o plătește cu bani de pe bilete.Badea își bate joc de voi.mimisor la fel.pana și Becali a ajuns sa va ia în ras.ăsta a ți ajuns.

Care voi suporterii stelisti, saracilor, STEAUA E NUMAI UNA, STEAUA NOASTRA, STEAUA ROMANIEI, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, voi sunteti o tentative de clona, nici macar clona, amaratilor dar nu disperati, aaacu vin 40 000 000 de la GIGI, sti sa numeri?, tine gura mica sa nu-ti scape printtre dinti, frustratule cu csa-ul tau, clubul saracilor autopropusi...vai steaua voastra...

Vezi toate comentariile (109)
Comentează