FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE EXCLUSIV Aproape de plecare! Două formaţii din Liga 1 îl vor pe Țucudean

Articol de - Publicat luni, 24 august 2015 20:25

Exclus din lot de Mirel Rădoi, George Țucudean mai are contract cu Steaua pînă la finalul acestui sezon, cînd îi va expira împrumutul de la Charlton. 

20:30

UPDATE: După oferta de la CFR, Ţucudean este dorit şi de cei de la FC Voluntari. Formaţia nou promovată i-a făcut o ofertă atacantului, iar acesta urmează să dea un răspuns în zilele viitoare.

Flavius Stoican, antrenorul de la FC Voluntari, este cel care insistă pentru Ţucudean, jucător pe care l-a pregătit la Dinamo.  

Ţucudean aşteptă în aceste zile să vadă dacă se va concretiza un transfer în străinătatea, atacantul dorind să joace într-un campionat puternic din Europa.

"Intenţiile celor de la FC Voluntari sînt lăudabile. Mi-au părut oameni serioşi", a transmis Ţucudean apropiaţiilor săi.

Ştirea iniţială:

Deși Gigi Becali ar fi vrut să-l readucă la echipă, fiind exasperat de forma slabă a lui Tade, Rădoi s-a opus vehement, așa că jucătorul continuă să se antreneze prin parcuri. 

După ce și-a cedat golgheterul la Steaua în schimbul sumei de 500.000 de euro, acum CFR Cluj este în căutarea unui atacant pe care să se poată baza în restul sezonului. 

Oficialii ardelenilor au pus ochii pe George Țucudean, iar șansele ca transferul să se realizeze sînt destul de mari, campioana României vrînd să scape de salariul uriaș al jucătorului, aproximativ 150.000 de euro pe sezon. 

Cel mai probabil jucătorul va merge tot sub formă de împrumut la CFR Cluj și se vrea a sta măcar pînă în iarnă, dacă nu chiar pînă în vară, atunci cînd i-ar expira împrumutul de la formația engleză. 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (23)
politm60
politm60  •  25 August 2015, 18:31

Cine este acest radoi??

whiteredarad
whiteredarad  •  25 August 2015, 12:36

La ora asta tuudean este peste Tade si peste Tudorie. dar un atacant masiv,care trebuie sa o bage in poarta, trebuie sa aiba ioportunitati,sa-i duca cineva acolo mingea. Sa o ia el de maner , la centru si sa intre apoi in plasa cu ea nu se poate. Jocul la Steaua este jalnic, Chipciu e prastia,hamrin accidentat, Stanciu, vine dupa accident,Popa stie doar sa fuga. Cum mijlocasii centrali nu sint lasati sa urce, sa dribleze, cum lateral a Papp ,pe dreapta si Guiherme sau Tosca pe stanga, de unde ocazii, de unde joc, la Steaua ??. Steaua este pe panta descendenta , caci becali nu mai are cash, in plus face alegeri aiurea ( Radoi..), se mai si baga in seama. In doi ani Steaua va fi in insolventa,pe disparitie.

dora
dora  •  25 August 2015, 10:14

Nu are bani Voluntariul ptr salariul lui Țucudean. Eu l-aș fi trimis înapoi în Anglia și aș fi reziliat contractul de împrumut.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează