FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

UPDATE / EXCLUSIV Detalii după ședința șefilor lui Botoșani în cazul demisiei lui Grozavu: "O să plece acasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 18:54

Șansele ca Leo Grozavu să mai continue la FC Botoșani scad în fiecare zi, deși șefii clubului nu sunt de acord cu demisia. Antrenorul ezită să continue, însă mai are timp până săptămâna viitoare să ofere un răspuns oficial.  

"Leo la momentul ăsta și-a dat demisia. O să plece acasă. Am încercat să îl întorc, dar a zis că nu dorește. La momentul ăsta pleacă. Dar noi nu i-am acceptat demisia.

Mâine va pleca acasă și o să vedem săptămâna viitoare. Am împuternicit pe cineva din staff să conducă meciul de etapa viitoare cu Timișoara. Alin Bejan şi Alin Bordeanu sunt cei care vor conduce echipa la acest joc. Ei se vor ocupa și de pregătire. E foarte important acest meci.

Deocamdată nici nu ne-am gândit la un înlocuitor. Noi nu ne grăbim, niciodată nu ne-am grăbit. Eu l-am înțeles și pe Leo, toți au dat în el două zile. N-a dormit! I-am zis să se liniștească. Și vorbim săptămâna viitoare.

Nu vrem să luăm decizii la cald. Noi acum nu suntem de acord cu decizia lui, pentru că s-au obținut niște performanțe cu el antrenor", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

Citește și: 

"Dacă aș fi conducător la FC Botoșani, n-aș accepta demisia" » De ce îi acordă Ioanițoaia circumstanțe atenuante lui Leo Grozavu 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Martie 2017, 07:55

O DAM COTITA LASA SA SE RACEASCA TREABA COMUNISTO DEMOCRATICA CA AN ROMANICA DATII O AMENDA BANII BAGAI LA ECHIPA ARDEL SI PE JUCATOR CA NU ERA TRICOUL LUI MASA CI A CLUBULUI

whiteredarad
whiteredarad  •  08 Martie 2017, 19:49

Alo, dl Sfaitzer.. de la Botosani, vad ca de Golofca nu va este mila, ca are buza sparta, si ca daca ar fi raspuns cu ceva il nimicea ambitiosul de Leo !! Deci sinteti multumit ca Grozavu ii domina pe jucatori ce teroarea fizica. Sinteti JALNIC, voi trebuia sa il demiteti imediat pe Grozavu. Asta nu e antrenor, e bruta, si stiti bine, nu e la prima manifestare Daca nu iti poti controla nervii, in public, cu televiziuni pe tine, in plus ca peste 10 minute, vii la interviu ca "Scufita Rosie", asta inseamna ca exista grave probleme si la antrenor dar si la sefii lui

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Martie 2017, 19:31

leul asta grozavu, nu mai are ce cauta in fotbal! in general, acolo unde este nevoie sa lucrezi cu oameni... poate cioban la stana, sau infirmier la gradina zoologica

Vezi toate comentariile (5)
Comentează