FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE EXCLUSIV Edward Iordănescu, șanse mari să ajungă la CS Universitatea Craiova » Toate detaliile mutării + Gazul a refuzat prima ofertă

Articol de , - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 13:14

Edward Iordănescu (41 de ani) a dat acceptul să meargă la CS Universitatea Craiova. Antrenorul Gazului e de acord cu oferta oltenilor, iar Mihai Rotaru trebuie să-l „elibereze” acum de la medieșeni.

Potrivit surselor GSP.ro, Mihai Rotaru a propus să plătească doar o parte din clauza de 200.000 de euro setată de Gaz Metan. În schimb, finanțatorul Craiovei va ceda doi sau trei jucători la Mediaș în contul eliberării lui Iordănescu. 

În cursul zilei de azi, se va clarifica situația, iar cluburile vor încheia negocierile și se va stabili concret dacă lui Iordănescu i se permite să preia Craiova sau va rămâne blocat la Mediaș. Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a refuzat prima ofertă a Craiovei, iar cluburile vor mai relua discuțiile diseară.

Lista Craiovei

Mihai Rotaru le-a oferit celor de la Gaz Metan o listă din care să-și aleagă jucătorii pe care șefii îi vor la Mediaș. Este vorba despre Borța, Briceag, Mihai Roman II și Qaka. La Gaz Metan sunt împrumutați deja Stephan Drăghici și Răzvan Popa, doi jucători care aparțin de CS Universitatea.  

Astfel, în care afacerea cu jucătorii ar fi acceptată de Gaz, clauza de 200.000 de euro s-ar reduce până la 50.000. 

Interesant este că CS Universitatea și Gaz Metan sunt vecine de clasament. După 22 de etape, Craiova e pe 4, cu 37 de puncte, în timp ce medieşenii se poziţionează un loc mai jos, pe 5, cu 36 de puncte.

Vezi și: 

Mirko Pigliacelli a reacționat ieri după ce a fost contestat de suporterii oltenilor » Mesaj pentru Victor Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Jucătorul din Superligă care este la un pas de Universitatea Craiova! A rămas liber de contract!
Superliga
Jucătorul din Superligă care este la un pas de Universitatea Craiova! A rămas liber de contract!
Scene incredibile, ratate de televiziuni, după finala Conference League » Prăpăd în stadion, fotbaliști umiliți
Conference League
Scene incredibile, ratate de televiziuni, după finala Conference League » Prăpăd în stadion, fotbaliști umiliți
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (24)
sorinvision
sorinvision  •  08 Ianuarie 2020, 19:45
Postat de pittt pe 08 Ianuarie 2020, 18:53

Nu compara lotul Craiovei cu lotul Mediasului, nu compara bugetele celor doua. Iordanescu a luat un Medias in stare de colaps, unde jucatorii mai rasariti au fost vesnic vanduti pe nimic, si l-a mentinut in zona de play-off. Iar Mediasul, cu jucatori mediocrii si jucatori adusi de Iordanescu liberi de contract chiar joaca fotbal, asa cum au facut toate echipele pe care le-a antrenat el.

Ba le compar, Craiova are bani dar nu are scouteri, Medias nu are bani dar are scouteri si aduce jucatori bunicei. Loturile sunt cam egale si Dumitru Cardoso este peste Andrei Ivan.

sorinvision
sorinvision  •  08 Ianuarie 2020, 15:46
Postat de pittt pe 08 Ianuarie 2020, 15:21

Cum ai calculat cand ai tras concluzia ca sunt la acelasi nivel?

Simplu, nici unul nu castigat nici un trofeu in Romania, nici unul nu a rupt gura targului in acest sezon, ba chiar pot spune ca Papura la Craiova parca s-a miscat mai bine decat Iordanescu la Medias. Valoarea celor doua echipe este cam aceiasi. In afara de FCSB si CFR care au un plus valoric, dar nu imens, loturile echipelor din prima liga sunt cam egale.

sorinvision
sorinvision  •  08 Ianuarie 2020, 15:18

Apropo, Papura si Iordanescu Jr. sunt cam la acelasi nivel, cu diferenta ca Papura este de-al nostru in timp de Iordanescu Jr. este un mercenar, care se muta dupa bani.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează