FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

UPDATE EXCLUSIV Probleme la Pandurii înainte de Europa. ”N-am venit să fiu plătit doar de două ori în 7 luni”

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 16:44

Echipa lui Petre Grigoraș nu este lipsită de probleme înaintea primului meci cu Maccabi Tel Aviv, partidă ce se va desfășura mâine seară la Turnu Severin.

Din formația gorjenilor vor lipsi cu siguranță Dan Nistor și Florin Acsinte, fotbaliști importanți care n-au prins lotul nici în prima etapă, cu CSU Craiova, 2-1, din cauză că și-au cerut drepturile după restanțe salariale și și-au băgat memorii spre a deveni liberi de contract. 

UPDATE

Astăzi a fost o nouă înfățișare, iar speța jucătorilor s-a amânat din nou.

"Mi s-a spus că am semnat nu știu ce hârtie, când eu n-am semnat absolut nimic. E batjocură pe față. E incredibil, de ce nu au primit cei de la comisie hârtia pe care am semnat-o eu? Cum poți judeca ceva ce nu este adevărat sau când nu ai nicio garanție în ceea ce judeci? Să o arate cei de la comisie. Sau cei de la Pandurii, care au zis că am semnat", a declarat Acsinte.

Știrea inițială:

 

"BANI SUNT LA CLUB FIINDCĂ SUNT ADUȘI JUCĂTORI IMPORTANȚI"

"Nu mai avem voie să facem parte din lotul Pandurilor. Nistor are 6 luni de întârziere, eu 3, plus banii la semnătură. Ni s-a transmis că o să mai jucăm atunci când vor dori ei, adică oamenii din conducere.

Este strigător la cer fiindcă noi am muncit pentru ca echipa să termine campionatul pe locul 3. Eu o spun sincer, dacă mi se dau banii pentru care am muncit, eu sunt apt să joc în orice moment. N-am venit să fiu plătit doar de două ori în 7 luni. Am fost căutat de diverse echipe, atunci când s-a auzit că mi-am depus memoriu, însă eu vreau să continuu la Pandurii dacă sunt plătit pentru ceea ce muncesc.

Bani sunt fiindcă tot sunt aduși jucători la club, dar nu e normal să nu îi plătești pe cei cu care ai ajuns pe locul 3", a comentat Acsinte pentru GSP.RO.

"De ce nu se sesizează comisiile cu jucătorii Pandurilor care-și bagă memorii?!"

Florin s-a lovit de o altă problemă la LPF. "Am fost săptămâna trecută să-mi depun memoriu. Mi s-a cerut un motiv pueril, doar ca să mai mă amâne cei de acolo. O chitanță de la bancă prin care să se ateste că am deschis cont la ei! E ceva necurat și cu comisiile astea. Ideea e că ți se ia dreptul la muncă.

Mai sunt mulți fotbaliști neplătiți la Pandurii, dar tac și preferă să accepte situația. Oricum, nu pricep de ce comisiile nu se sesizează că sunt atâția jucători ai Pandurilor care-și bagă memorii pentru neplata salariilor. Mă aștept să mai fiu amânat mult și bine până-mi voi găsi dreptatea", a mai comentat fotbalistul de bandă stângă.

Meciul Pandurii - Maccabi Tel Aviv se va juca joi, de la ora 21:00, și va fi în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
valii_sv
valii_sv  •  28 Iulie 2016, 00:30

LPF apara cluburile si nu jucatorii ,care sunt bataia de joc a unor presedinti de club , gen acest nesimtit de la Pandurii ! Culmea e ca a mai fost si jucator in trecut !

920930717928342
Daniel Duhalm  •  27 Iulie 2016, 23:26

o insolventa in UEFA ...ar bate recordul mondial.....cine *** le da voie sa faca asa ceva ??? e clar ca LPF este mana in mana cu *** de la Pandurii....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foxy
foxy  •  27 Iulie 2016, 23:18

:)))...Acsinte!..`Vacanta Mare`...totuna...vai de voi, de de astia ,de comentati aiurea!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează