FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - CONCORDIA CHIAJNA

UPDATE // FOTO Accidentare teribilă la ASA - Concordia » Bărboianu a stat 30 de minute în ambulanță pentru că nu exista al doilea medic!

Captură TV Dolce Sport +9   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 19:36

Ștefan Bărboianu a fost nevoit să rămână în ambulanță o jumătate de oră, pentru că la stadion nu era decât un singur medic, iar conform protocolului acesta nu avea voie să părăsească arena în timpul desfășurării partidei și nici ambulanța nu poate pleca fără medic de la stadion, informează TV Digi Sport.

UPDATE 23:10

Cei de la Chiajna vor să depună memoriu pentru că ASA nu a asigurat a doua ambulanță cu medic.

Ajuns la spitalul județean, Bărboianu a aflat că are ruptură a ligamentelor colateral, medial și lateral și o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, ceea ce îl va ține departe de teren cel puțin până în toamnă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Ștefan Bărboianu, 29 de ani, s-a accidentat extrem de grav la o fază din minutul 73, când portarul Cristi Bălgrădean a ieșit pe o centrare, însă s-a ciocnit de Ciolacu. În zonă se afla și Bărboianu, care a căzut foarte rău după impact.

Arbitrul George Găman a dictat lovitură de la 11 metri pentru ASA și portarul ilfovenilor a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. În tot acest timp, Bărboianu urla de durere, iar echipa medicală a fost nevoită să intervină și să-l scoată pe jucător în afara terenului.

Primele informații anunță că Bărboianu ar avea o ruptură de ligamente încrucișate! Perioada de recuperare pentru o asemenea accidentare variază între 6 și 8 luni.

Pentru că Dan Alexa făcuse toate schimbările, în locul lui Bălgrădean în poartă a intrat Alexandru Cristian Albu, care până atunci jucase mijlocaș la închidere.

Gabi Mureșan a executat lovitura de pedeapsă, însă mingea s-a dus în bară! 

ASA a revenit la conducere, 2-1, în minutul 87, după golul lui Ciolacu. Detalii de la meci AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Martie 2017, 01:21

am si eu o intrebare totusi..doctorul de pe ambulanta avea datorie fatza de Barboianu sau avea datoria sa nu se intrerupa meciul ? cum poate un protocol sportiv sa aiba prioritate inaintea deontologiei profesionale de medic ?? dpmdv este din nou vina celor de la ambulanta. in cazul Ekeng nu au avut aparatura..acum nu au avut personalul calificat. Tu ca club de fotbal faci contract sa vina 2 ambulante complet echipate...nu sa vina ba fara echipament, ba fara doctori...

bufnila
bufnila  •  19 Martie 2017, 00:56
Postat de prazburg1948 pe 18 Martie 2017, 22:34

Nici Barboianu, nici Gaman nu-mi mai sunt simpatici dupa ce au plecat de la Craiova, dar totusi, cand cineva se accidenteaza in halul asta si tu te bucuri de raul lor, esti cam ***

din pacate avem si *** de genul asta in societate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  19 Martie 2017, 00:19

Unii dintre voi cred ca ar trebui sa va faceti un control la cap, cum sa va bucurati ma de raul altora? saracul urla de durere si voi va bucurati? Omul asta munceste pe teren, asta e meserie ce si-a ales, fara meseria asta moare de foame, cum puteti sa va bucurati de raul lui? Insanatosire grabnica.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează