FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE

UPDATE // FOTO EXCLUSIV » Scandal cu secunzii de la Sfântu Gheorghe, în benzinărie! Reacțiile celor implicați

Laszlo Kulcsar, după incident (foto: Alexandru Manole)
Laszlo Kulcsar, după incident (foto: Alexandru Manole)

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 15:40

Un tânăr din Sfântu Gheorghe susține că a fost înjurat, scuipat și împins la o benzinărie din oraș de "secundul" lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Kulcsar, aflat într-o mașină condusă de alt antrenor al nou-promovatei, Sandor Nagy.

UPDATE 17:45

Laszlo Kulcsar a revenit cu un telefon. "N-am putut vorbi până acum, sunt în concediu cu familia. A fost un incident în trafic, unii nu prea știu să conducă, apoi, într-adevăr, colegul meu a oprit după băiat în benzinărie. Dar a fost doar un mic incident verbal, el ne-a înjurat și noi am ripostat. Dar atât, fără scuipături sau împingeri!

Mai mult, nu l-am făcut «român împuțit». Cum să zic așa ceva? La noi în echipă sunt doar doi maghiari, Attila Hadnagy și portarul Roland Niczuly, avem români super, băieți de nota 10", a punctat Kulcsar.

Știrea inițială:

Alexandru Manole povestește că miercuri, 24 mai, înaintea finalei Europa League dintre Ajax și Manchester United, s-a urcat la volan pentru a merge la o benzinărie din apropierea locuinței. "Am vrut să îmi iau un suc și, fiind orașul mic, era totul închis prin preajmă.

Pe drum, aflându-mă la volan, am fost deranjat în trafic de o mașină cu numere de Ungaria. Conducea agresiv, mi-a tăiat calea de două ori fără să semnalizeze. Nu pot să spun că mă șicana, dar, la un moment dat, după a doua manevră, am claxonat.

Eu m-am oprit la benzinărie, iar mașina a oprit în spatele meu. De acolo a coborât cel pe care am aflat ulterior că-l cheamă Laszlo Kulcsar și este « secund» al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe.

M-a scuipat, m-a împins și m-a înjurat. Din mașină, celălalt bărbat, despre care am aflat că e și el antrenor la echipă - Sandor Nagy, mi-a spus câteva cuvinte în maghiară. Kulcsar, în schimb, mi-a răspuns și în română.

Am fost făcut «român împuțit». N-am ripostat, am rămas mască, pentru că nu mi se întâmplase niciodată așa ceva, iar Sfântu Gheorghe este un oraș liniștit", povestește Manole.

Sunat în repetate rânduri de Gazetă în ultimele 24 de ore, Kulcsar nu a răspuns. Nici la telefoane, nici la SMS-uri, nici la mesajul trimis pe Whatsapp, pe care l-a citit.

PLÂNGERE LA POLIȚIE

Tânărul a sunat la 112. "Nu s-a deplasat vreun echipaj acolo. În schimb, am fost chemat la secție, unde am dat declarații. Am fost chiar de două ori.

Eu am reușit să fac o singură poză, pentru că, în toiul scandalului, nu puteam face asta. Se vede cum Kulcsar se întoarce la mașină.

În plus, Poliția a ridicat imagini de pe camerele de supraveghere. Eu vreau să merg mai departe. Nu am nimic cu oamenii în cauză, nu ne cunoaștem, dar nu mi se pare normal să pățești așa ceva și vreau să atrag atenția asupra unor incidente de genul pentru a nu se întâmpla și pe viitor. Nu este OK să taci în situații precum cea trăită de mine", a conchis Manole.

 POLIȚIA: "AR FI AVUT LOC DISCUȚII MAI APRINSE DUPĂ ȘICANe ÎN TRAFIC"

Poliția din Sfântu Gheorghe a confirmat, prin purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin, că tânărul a făcut o plângere la Poliție.

"Cu privire la ce ne-ați semnalat, ar fi avut loc discuții mai aprinse la o benzinărie din oraș în urma unor șicane în trafic.

O să se stabilească încadrarea după cercetări. Nu pot să vă spun mai multe acum. Urmează să fie făcute și audierile", a punctat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

DIOSZEGI: "NU-MI VINE SĂ CRED, DAR NU BAG MÂNA ÎN FOC!"

Sunat azi, patronul Laszlo Dioszegi a spus că ambii se află în străinătate. "Și eu sunt plecat săptămâna asta", afirmă patronul celor de la Sepsi. 

 - Domnule Dioszegi, un tânăr din Sfântu Gheorghe susține că "secundul" echipei dumneavoastră, Laszlo Kulcsar, a sărit la bătaie într-o benzinărie, l-a scuipat și l-a înjurat.
- Nu pot să cred așa ceva. Cred că este o exagerare. Cum s-a ajuns la asta? Când?

- Pe 24 mai. Ar fi fost vorba de o șicană în trafic, mașina în care erau domnii Nagy și Kulcsar a fost claxonată, după care a oprit la benzinărie după acel tânăr...

- Păi și a apărut abia acum? De ce după atâta vreme? Ce mașină?
- E vorba de un Mercedes argintiu, condus de domnul Nagy. Cu numere de Ungaria.
- Da, confirm, are un astfel de autoturism. Bine, să știți, eu nu bag mâna în foc pentru nimeni, dar chiar nu cred așa ceva!

 "MI-A ZIS CĂ SE POTOLEȘTE DUPĂ CE A FOST SUSPENDAT 6 ETAPE"

- Tânărul a făcut deja plângere la Poliție, vor fi audieri, ne-a confirmat IPJ Covasna.
- Eu tot nu cred. Mai ales că am mai avut o problemă cu domnul Kulcsar acum câteva luni, după un meci cu Olimpia Satu Mare.

- Am văzut că a fost suspendat 6 etape. De ce?
- Ei, a fost înjurat tot meciul de "secundul" Olimpiei. După care, la final, n-a mai rezistat și a ripostat.

- Dar...

- Și chiar îmi zisese că se potolește! Așa că nu pot zice nimic până nu am o discuție cu el. Îl sun chiar mâine. Și o să vorbim mai multe când ne întoarcem în țară. Nu face bine clubului un lucru de genul ăsta, nu ține de conducere și nu vrem să avem pete pe numele de Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
ray51
ray51  •  06 Iunie 2017, 13:33

Dupa parerea mea, draga politie rutiera, 'secundul' mirosea a alcool. Altfel nu cred c-ar fi recurs la un astfel de jest. ...iar Sfântu Gheorghe este un oraș liniștit.

127939151042796
Marcello Kazan  •  06 Iunie 2017, 11:02

E multa URA domle... Ce sa mai vorbim... Nationalism dus la paroxism de ungurii din Sf. Gheorghe si Tinutul Secuiesc... Pentru ungurii din zona NU exista Romania ci doar Tinutul Secuiesc si Ungaria... Pentru ei intrarea in Liga 1 e un MARE OCAZIE de a flutura steagul Secuiesc peste tot in Tara... Or sa fie scandaluri la fiecare meci si sper SA RETROGRADEZE DACA SE POATE, DUPA PRIMELE 5 SAU 6 ETAPE PENTRU A SE POTOLI...Mercedes cu numar de Ungaria in Romania... In mod normal, sa le fie de bine, n-ar fi nici o problema dar faptul ca ungurul care conducea masina s-a purtat atit de agresiv pe sosea si l-a urmarit pe tinarul Manole pina la benzinarie unde a sarit la scandal, l-a scuipat si l-a apostrofat "roman ***" la el in tara... Asta e specific ungurilor din zona... Culmea e ca atunci cind se deplaseaza prin tara, CITE UNUL, NU CU TURMA, sint cei mai de treaba... Noi Romanii am reusit sa gestionam situatii mai grave asa ca o sa fim capabili sa o gestionam si pe asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  06 Iunie 2017, 03:34

Oricum retrogradati din primul sezon *** de 2 lei. Ale ale sa-ti dam la *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează