FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Gnohere, după ce Gigi a zis că-l vrea la Steaua: "În iarnă semnez cu cine vreau"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2016 17:57

DolceSport a anunțat în azi noapte că Gnohere ar urma să-şi rezilieze contractul cu Dinamo și că ar urma să semneze, liber, cu Steaua.

update

Gnohere a comentat în cele din urmă zvonurile privitoare la un eventual transfer la Steaua. El susţine că nu a negociat cu roş-albaştrii, dar lasă de înțeles că din iarnă ar putea lua în calcul o propunere de la rivală. 

"În această dimineaţă am aflat că mi-aş fi reziliat contractul cu Dinamo, ceea ce este complet fals. Personal, nu am discutat cu nimeni de la Steaua. Am refuzat să semnez prelungirea contractului cu Dinamo pentru că nu mi-a convenit. Informaţiile potrivit cărora am refuzat 20.000 de euro pe lună sunt false.

În iarnă voi putea semna cu cine doresc. Deocamdată sunt jucătorul lui Dinamo, apoi, dacă voi avea oferte bune, voi vedea ce voi face. Dacă preşedintele nu îmi va oferi ceea ce doresc, voi fi obligat, din păcate, să părăsesc clubul", a spus Gnohere conform Digi Sport.

Într-o reacție venită mai devreme,  atacantul nu a infirmat posibilul transfer la Steaua, în ciuda faptului că oficialii clubului au negat informația.

"Nu vreau să discut nimic despre ceea ce a aparut. Nu pot să vorbesc prea mult acum, îmi pare rau", a zis iniţial Harlem Gnohere la Dolce. 

Dinamo îi fixase un preț de 600.000 de euro atacantului de 28 de ani, pentru echipele din străinătate.

Citește aici mai multe despre posibilul transfer al lui Gnohere la Steaua!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (135)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 Septembrie 2016, 13:43
Postat de dvd1 pe 06 Septembrie 2016, 01:11

l-au pierdut gratis oricum. E 100% la Steaua. Ar trebui pe loc trimis la Dinamo 2 si lasat acolo tot anul indiferent de ce se intimpla la Dinamo 1 (care cel mai probabil se va desfiinta).

Schimbă dvd-ul,face un zgomot infernal !

corectu
corectu  •  06 Septembrie 2016, 07:47

Este de aceeasi valoare ca Tade.Daca are spatii se duce,daca nu,nu.Aduceti-va aminte de Tade la CFR.

dvd1
dvd1  •  06 Septembrie 2016, 01:11

l-au pierdut gratis oricum. E 100% la Steaua. Ar trebui pe loc trimis la Dinamo 2 si lasat acolo tot anul indiferent de ce se intimpla la Dinamo 1 (care cel mai probabil se va desfiinta).

Vezi toate comentariile (135)
Comentează
Close