FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Răsturnare de situație în cazul Teixeira » Gigi Becali a explicat ce s-a întâmplat la negocieri

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 19:08

După Larie, Budescu și Morais, FCSB a fost la un pas de a-l aduce și pe Filipe Teixeira (36 de ani). Impresarul fotbalistului spunea mai devreme că jucătorul este mulțumit de oferta făcută de Gigi Becali, însă patronul FCSB susţine că transferul a intrat în impas tocmai din cauza agentului!

update

"I-am făcut ofertă de 20.000 pe lună, el a acceptat, dar apoi a zis să ne înțelegem și cu impresarul. MM a zis că nu dăm bani şi la impresar. Am rămas în coadă de peşte", a declarat patronul FCSB la TV Digi Sport.

Ştire iniţială

Oferta Stelei este foarte bună. Filipe este mulțumit. Sunt șanse foarte mari ca el să accepte oferta făcută de cei de acolo, deși mai este dorit în Arabia Saudită, Turcia și Portugalia.

Lui îi place foarte mult în România, joacă de mult timp acolo, familia sa este obișnuită cu țara, așa că sunt șanse destul de mari să ajungă la Steaua”, a declarat impresarul jucătorului, Marcelo Cipriano, pentru TV Digi Sport.

...când va decide: ”El a avut niște probleme cu familia aici în Portugalia și de aceea a ezitat să dea un răspuns. Cred că cel târziu până duminică se va decide”, a mai spus impresarul jucătorului.

Filipe Teixeira este cotat la 200.000 de euro de transfermarkt. În ultimul sezon a adunat 45 de meciuri și a marcat de 6 ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
165675670627800
Constantin Petrescu  •  16 Iunie 2017, 09:13

Lasati-o asa incurcata ! Mai terminati cu toate babaciunile astea. Daca A venit Budescu ce nevoie mai aveti de un mijlocaj de ultima pasa ?

xftw
xftw  •  15 Iunie 2017, 22:02
Postat de knattspyrnufelag_elfsborg_etc pe 15 Iunie 2017, 20:58

io zic ca nea jiji sa sie grabiasca ca neagoita intrat pe fir a facut io ofierta nere-fuzat O INSOLVENTA 10 ANI FARA TITLU 50 DE ANI FARA CL plus o melodie la pian BECK -LOSER aia stitii voi cu I AM LOSER BABY WHY DONT.......NANANANNA la ofierta asta impresarului i sa facut rau ALEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEE ALEEEEEEEE

E grea romana?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Iunie 2017, 22:00

Deci, daca dai copy/paste la ce spune ALPIN tie iti dispare comentariul iar lui NU. Felicitari moderatorului, am facut printscreen, trimit la chiar acum la Tolontan sa vada si el ce se intampla pe aici....Incredibil in ce hal s-a ajuns pe aici.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează