FOTBAL  »  Superliga  »  ȘEDINȚĂ

UPDATE S-a decis » Cristi Pustai rămîne la Rapid: "E un antrenor bun"

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2015 18:20

Cristi Pustai a fost numit pe banca Rapidului la începutul anului, iar azi s-a discutat posibila sa plecare din Giulești. La finalul discuțiilor s-a hotărît ca momentan antrenorul să rămînă pe loc.

18:15

UPDATE  Valerii Moraru l-a reconfirmat în funcția de antrenor pe Cristi Pustai: "Nu a fost o discuție ca să rămînă sau nu. Am discutat doar de meciul de aseară. Avem un contract și vrem să îl respectăm. Cristi e un antrenor bun și nu vrem să schimbăm nimic. Postul lui nu depinde de meciul cu Dinamo. Relația cu jucătorii este foarte bună. Mereu există nemulțumiți, dar totul s-a rezolvat. Cred că între Pancu și Pustai a fost doar lipsă de comunicare (n.r. Pancu l-a atacat pe antrenor)"

18:10

UPDATE Cristi Pustai a rămas antrenorul Rapidului și va încerca să-i salveze pe giuleșteni de la retrogradare.

16:10

UPDATE Cristi Pustai nu discută doar cu șefii ci și cu Daniel Pancu, Mircea Bornescu, Daniel Niculae și Cristi Săpunaru. Urmează o nouă rundă de negocieri.

"După ce voi vorbi cu Pustai, am să discut și cu jucătorii" a spus Moraru

16:00

UPDATE Jucătorii au sosit la Pro Rapid pentru a efectua ședința de recuperare

15:30

UPDATE Cristi Pustai refuză rezilierea contractului pe cale amiabilă. Antrenorul cere plata a 35.000 de euro, sumă ce reprezintă salariul pe cinci luni. Pînă la această dată, antrenorul a primit doar 3.000 de euro, adică mai puțin de jumătate din salariul pe o lună, potrivit DigiSport.

Știre inițială:

De la ora 13:30, șefii clubului sînt în ședință cu Pustai, la baza ProRapid.

După un început promitățor de retur, Rapid a ajuns la cinci puncte de echipa de pe primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. Giuleștenii au suferit însă două înfrîngeri consecutive, 0-1 cu U Cluj și 1-2 cu ASA Tg.Mureș, fapt ce a îngreunat misiunea lui Pustai.

Pe lîngă rezultatele slabe din ultima vrem, Cristi Pustai are probleme mari și cu jucătorii. Daniel Pancu l-a atacat pe antrenor la finalul ultimului meci, reproșîndu-i declarațiile făcute. Surse GSP suțin că mai mulți jucători sînt nemulțumiți de antrenamentele învechite ale lui Pustai, existînd o relație tensionată în Giulești.

"Cînd nu ai rezultate, este nevoie de un șoc la echipă! E timpul schimbării"  a spus azi portarul Mircea Bornescu la DolceSport.

 Gazeta Sporturilor a anunțat luni, 6 aprilie, că șefii lui Rapid se gîndesc la demiterea lui Pustai și că au trei variante de înlocuire: Marius Șumudică, favorit, Petre Grigoraș și Cristiano Bergodi.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (139)
adriann_
adriann_  •  10 Aprilie 2015, 02:06
Postat de juliusmad pe 09 Aprilie 2015, 21:11

mai bine urmareste aberatiile alor tai, o sa ai nevoie de terapie intensiva dupa ce le citesti

Placerea asta cu terapia intensiva ti-o las tie =))

borat101
borat101  •  10 Aprilie 2015, 00:32
Postat de andyandrei2015 pe 09 Aprilie 2015, 20:55

ORICUM RETROGRADEAZA ,E IMPOSIBIL SA II SALVEZE SI MOURiNHO!

Este normal, la cum se vrea sa se arunce zarurile de niste ***.... ei vor numai fcsb si satelitii lor (chiajna, viitorul, etc..) in liga 1. Si apropo de Maurinho, a venit cu Chelsea, de a bagat echipa a 2-a plus 2-3 vedete, si ce sa intamplat la'ti facut Erou pe Torres. Si culmea chiar si echipa a 2-a a lui Chelsea a jucat din mila de nu vroia sa bage gol...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Aprilie 2015, 23:57

Ce ***. 2 infrangeri si gata, pa! Ce liga ***, ce obiceiuri total neprofesioniste...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (139)
Comentează