FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIC

UPDATE Scandal la Viitorul! Medicul demisionar iese la atac: "Nu am vrut să risc un nou caz Ekeng. Unul dintre motivele pentru care am plecat a fost situația lui Nimely"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 19:24

Adrian Motoacă, medicul de la Viitorul, și-ar fi dat demisia de la echipă după ce ar fi fost presat să-și dea acordul medical pentru dreptul de joc al lui Nimely, deși acestuia i se depistaseră probleme cardiace.

update 22:45 

Adrian Motoacă, medicul Viitorului, a vorbit despre plecarea sa de la echipa lui Gheorghe Hagi și despre cazul lui Nimely.

"Nimely are o cardiomiopatie hipertrofică, adică tulburări de ritm cardiac. L-am scos din antrenament de la Roma. Noi între Cipru și Roma am efectuat un control medical jucătorilor care nu au apucat să facă acest lucru înainte de plecarea în primul cantonament.

Am primit rezultatele pe mail, le-am citit și am hotărât să-l scot din antrenament. Cât am fost eu medic acolo, el a efectuat 5 controale și eu am luat decizia să nu-i dau voie să joace.

Nu am vrut să risc nimic, nu am dorit să se întâmple un nou caz Ekeng. Până la efectuarea testelor genetice, care durează 3-4 luni și se fac undeva prin America, eu nu puteam să-l las să joace sau să se antreneze, este vorba de niște teste pentru a vedea dacă cardiomiopatia asta hipertrofică este boală genetică sau corp sportiv .

Nu știu și nu pot să mă pronunț dacă va mai putea juca. Am preferat să nu risc. Am avut anul trecut o prezentare după ce a murit Ekeng și niciun medic nu își asumă o astfel de responsabilitate.

Nu vreau să vorbesc despre demisia mea. Nu am spus nicăieri motivele. Unul dintre aceste motive este și cazul Nimely", a spus Adrian Motoacă, conform TV Digi Sport

Informația a fost confirmată de medic pentru Fanatik.ro, însă acesta nu a oferit detalii despre motivele plecării. "Este adevărat! Sunt medicul proaspăt demisionar de la Viitorul", a spus Motoacă.

Totuși, sursa citată susține că, după ce lui Nimely i-au fost depistate probleme cardiace, medicul a decis să-l scoată de la antrenamente pe fotbalistul de 25 de ani.

Ulterior, jucătorul a fost supus unor teste, iar Adrian Motoacă a făcut un raport privind starea acestuia, pe care l-a înaintat conducerii clubului.

Înainte de a primi rezultatele testelor însă, conform Fanatik, Nimely era nevoit să lipsească pentru o perioadă mai lungă de timp, iar Motoacă ar fi fost presat de conducere pentru a-și da acordul medical pentru dreptul de joc al lui Nimely. În urma acestor evenimente, medicul Viitorului și-a dat demisia.

Pe de altă parte, președintele Viitorului, Cristian Bivolaru, susține că medicul și-a dat demisia din cauza programului de lucru.

"Doctorul Adrian Motoacă și-a dat demisia pentru că avea un program care nu-i convenea", a spus oficialul Viitorului.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
cazzorosso
cazzorosso  •  17 Martie 2017, 14:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1033391903459218
Florentina Dimancea  •  17 Martie 2017, 09:56
Postat de ion2010 pe 17 Martie 2017, 09:00

Hagi a scapat de un incompetent sapator cu 300 de fetze. L-am avut doctor la spitalul din Slobozia pe doctorasul asta care habar n-avea de nimic si era impus de pile. Doctorul asta era tovarash cu ala de la Malaxa care e arestat acum. Nu mai plecati urechea la ce spune asta ca nu e deloc asa

ESTI PROST tare copile . Il cunosc personal pe acest medic "incompetent" si "sapator" care are zile de vacanta cate zile de scoala nu ai tu . La varsta lui are 2 specialitati . NU a lucrat niciodata la Slobozia ! Vrei si tu sa demontezi o stire . Iar daca citesti atent MEDICUL NU A DAT NICI O DECLARATIE DESPRE DEMISIE ! restul e sursa FANATIK.RO ! atat esti de prost ca nu stii sa citesti o stire . OMUL A DEMISIONAT ! HAGI NU A SCAPAT de EL ! Sau tu nu stii ce inseamna demisie , la cata scoala ai !

744318555746209
Haralambie Harpalete  •  17 Martie 2017, 09:50

BRAVO LUI ca a AVUT TUPEU si nu a gresit medical ! ALTUL ar fi fost indolent si ar fi facut ca Dorelu "las-o bah la punctul mort " . Parerea mea e ca A SALVAT CLUBUL DE LA UN MARE *** ! Ar fi fost mai bine sa i se fi intamplat ceva lui NIMELY ? Daca murea ala pe teren , voi astia care postati pe aici ati fi facut puscarie in locul doctorului ? HAGI inconjurat de INCOMPETENTI , poate doctorul nu a mai rezistat in "cloaca" aia de la OVIDIU . O mana de SCLAVI la OVIDIU care il fura pe "rege" . REGELE habar nu are ce se intampla pe langa el !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close