FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL PE BEGA

UPDATE Stanciu și-a dat demisia de la Poli Timișoara » GSP.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE motivele + Toate reacțiile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 17:49

După o ședință fulger care a avut loc astăzi la Timișoara, managerul sportiv al celor de la ACS Poli, Daniel Stanciu, și-a dat demisia

UPDATe 19:15

Ianis Zicu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook despre dezvăluirile GSP. "Este cel mai mic contract al meu! Și este mai mic decât cel pe care l-am avut la Tg. Mureș! Cu toate că eram în Turcia să semnez cu o echipă de acolo, am ales Timișoara pentru Dan Alexa și pentru oraș!

Am clauze decente în contract pentru toată cariera mea și pentru ultimul sezon făcut la Târgu Mureș, iar clauza cu o zi de întârziere a salariului am avut-o la Petrolul, unde avocații mei au pus-o în contract. Nu am așa ceva aici la Timișoara!

În plus, sunt cel mai bun marcator din Liga 1 în acest moment, 72 de goluri. Merit să fiu respectat pentru tot ce am făcut, fac și o să fac, iar tot ce am câștigat în viață a fost pentru că am meritat suma respectivă în momentul semnării contractului.

Eu niciodată nu am fost sclavul nimănui și nici nu o să fiu... Am jucat mereu cu plăcere și nici un acționar, conducător sau orice altă persoană nu poate să mă arate cu degetul. Cred că este nevoie să ne vedem toți greșelile și să salvăm această echipă de la retrogradare! Este un război pe care nu-l înțeleg!".

 

" Ianis Zicu avea un contract fabulos, incredibil pentru Liga 1. Daniel Stanciu, cu care este bun prieten, i-a pus o mai...

Posted by Zicu Ianis on 23 Martie 2016
UPDATE 19:00

După publicarea informațiilor GSP, Daniel Stanciu a reacționat pentru Gazetă. "Cu Zicu nu am negociat eu contractul! Eu doar am pus mâna pe telefon și l-am chemat la Timișoara să vorbească cu primarul Robu și cu președintele Consiliului Județean, Bojin. Eu doar am asistan la negocieri alături de Dan Alexa! Lumea e martoră!

Este adevărat că Zicu are clauze în contract, dar sumele nu sunt cele prezentate. E normal să aibă clauze, dar sunt doar pentru performanță! Dacă era golgeterul României și salva echipa de la retrogradare nu era normal să primească bani? Cum să-i fac eu contractul lui Zicu, când nu aveam una de un leu în buzunar?! Eu nu am mai luat banii la Timișoara de nu știu câte luni. Am tăcut, am tăcut, dar le-am zis și azi la ședință că nu mai pot să stau dacă nu sunt bani. Cum să vorbesc eu cu un antrenor, dacă nu există nici un ban?!", a spus Stanciu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Oficialii grupării de pe Bega au anunțat într-un comunicat oficial decizia: "Clubul nostru a încheiat în mod amiabil angajamentele cu antrenorul principal Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu. Poli Timișoara le mulțumește pentru activitatea efectuată și efortul depus în acest sezon pentru culorile clubului. Ioan Miculaș va îndeplini și atribuțiunile de manager sportiv".

Din primele informații pe care le deține GSP.ro, demisia vine mai mult forțat, după ce Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a aflat mai multe clauze de-a dreptul incredibile din contractele unor jucători!

Stanciu a fost cel care a insistat ca Zicu să revină la Timișoara și i-a făcut acestuia un contract pe măsură!

"Ianis Zicu avea un contract fabulos, incredibil pentru Liga 1. Daniel Stanciu, cu care este bun prieten, i-a pus o mai multe clauze care au fost aflate de restul jucătorilor, care au pornit o revoltă împotriva fostului manager sportiv. Zicu avea o clauză în contract că dacă echipa prindea play-off-ul va încasa 50.000 de euro!

În cazul în care echipa se va salva de la retrogradare, Zicu urmează să primească 25.000 de euro! Mai mult, atacantul are o clauză de 10.000 de euro pentru fiecare cinci goluri pe care le marchează în tricoul violet! În plus, Zicu avea o clauză halucinantă că poate deveni liber de contract imediat dacă are o singură zi de întârziere a salariului!"
Surse din cadrul echipei, pentru GSP.ro

Reporterii GSP au încercat în mai multe rânduri să obțină o reacție de la Stanciu, dar fără rezultat.

În urma întâlnirii de astăzi, Consiliul Director al clubului va avea următoarea componență: Ioan Miculaș (președinte), prof. Viorel Boiț (membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timișoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Județean Timiș), conf. univ. dr. ing. Dănuț Șoșdean (reprezentant al Universității Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal - Casa Rusu). De asemenea, Cristea Opria va fi invitat permanent (fără drept de vot) la ședințele Consiliului Director.

În ceea ce privește staff-ul tehnic, clubul va anunța în cel mai scurt timp numele noului antrenor principal, imediat ce tratativele se vor fi încheiat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ioan1964
ioan1964  •  24 Martie 2016, 13:02

Aceasta echipa nu a reprezentat niciodata orasul Timisoara,de la inceput a fost hulita de putinii spectatori care au mai trecut pe la stadion! Pacat ca asa oras mare sa nu aibe echipa, care sa fie sustinuta de public! Poate la anul in divizia B ,unde s-ar putea intalni aceasta clona cu adevarata echipa a Timisoarei ,care este foate aproape de o noua promovare!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  24 Martie 2016, 09:18

sa ne aducem aminte ce a patit ghertoiul la Vaslui...aruncat de pe un pod si ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  23 Martie 2016, 23:24

Doamne ajuta,asta este cel mai mare trisor pe care l-am vazut in viata mea...si afentat in stanga si-n dreapta...manager gemeral...santem de rasul curcilor...si Poli...mai fratilor,omorati un mit...pfui...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează