FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Urmaşul lui Radu Ştefan

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Oficialii Vojvodinei Novi Sad aşteaptă ca preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, să revină din Germania pentru a relua negocierile pentru fundaşul Nino Pekarici (25 de ani şi 1,90 metri). Acesta este văzut în Ştefan cel Mare ca posibil înlocuitor al lui Ştefan Radu, întrucît trecerea lui Cristian Scutaru la Dinamo a căzut. Adrian Scarlatache, Lucian Goian şi John Galliquio sînt singurii jucători din lotul actual care pot acoperi postul respectiv, dar nu sînt consideraţi soluţii viabile.

Sîrbul Nino Pekarici a refuzat oferta ruşilor de la Şinik Iaroslavl şi le-a transmis dinamoviştilor că ar fi încîntat să evolueze în România. Dar nu în orice condiţii, el dorindu-şi un salariu de 200.000 de euro pe sezon. Clubul de care aparţine, Vojvodina, ar vrea pentru Pekarici 700.000 de euro.

Problemele lui Scutaru
Chiar dacă Marian Iancu şi Cristi Borcea se înţeleseseră pentru trecerea lui Cristian Scutaru în Ştefan cel Mare, transferul fundaşului de 21 de ani a intrat în impas deoarece internaţionalul de tineret a semnat cu doi agenţi: Florin Iacob şi Eutin Bojin, cei doi disputîndu-şi în instanţă drepturile pentru stoperul lui Poli. "Am renunţat la transferarea lui Cristian Scutaru, care va rămîne în continuare în cadrul clubului nostru şi va juca sub formă de împrumut pînă în vară la FCM Reşiţa", au anunţat aseară oficialii lui Poli într-un comunicat oficial.

N-au riscat
Roş-albii n-au vrut să plătească 300.000 de euro pentru a aduce un internaţional finlandez, Toni Kallio, iar acesta a semnat imediat cu ruşii de la Shinnik Iaroslavl. Fundaş central, înalt de 1,94 de metri, cu 33 de selecţii în prima reprezentativă. Este vorba de Toni Kallio (28 de ani), care pînă acum cîteva zile era sub contract cu elveţienii de la Young Boys Berna. Jucătorul i-ar fi costat pe roş-albi 300.000 de euro. Oficialii din Ştefan cel Mare au intrat în posesia unui CV al lui Kallio, însă i-au anunţat pe impresarii care-l reprezentau că nu sînt interesaţi de nordic. Imediat acesta a semnat cu ruşii de la Shinnik Iaroslavl.

Dinamo în 2008
Lobonţ - Todorovski, Moţi, Pekarici, Pulhac - Torje, Ad. Cristea, Ropotan, Zicu - Dănciulescu, Fl. Bratu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează