FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Urmaşul lui Ştefan Radu

Articol de , - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Dinamo speră să-l transfere astăzi pe Nikola Vujadinovici, de la ŢSKA Sofia

Campioana este aproape să rezolve postul de stoper stînga, rămas descoperit după plecarea lui Ştefan Radu la Lazio. Alesul "cîinilor" este internaţionalul muntenegrean Nikola Vujadinovici (21 de ani), colegul lui Florentin Petre de la ŢSKA Sofia! Tratativele au fost ţinute în secret în ultimele zile, Dinamo nedorind să aibă parte de surprize neplăcute, în condiţiile în care l-ar putea achiziţiona pe fundaş pentru o sumă modică, de 250.000 de euro. Roş-albii ar vrea ca astăzi să stabilească ultimele detalii ale afacerii, să-i ofere un contract pe 5 ani fotbalistului, iar de mîine Vujadinovici să se pregătească sub comanda lui Ţălnar.

Fundaşul are şi cetăţenie bulgară şi i-a cucerit pe roş-albi prin fizicul său impresionant, avînd 1,90 metri înălţime. Dinamoviştii au vizionat mai multe DVD-uri cu Nikola şi au referinţe bune şi de la Florentin Petre. Vujadinovici a mai fost dorit de Spartak Moscova şi Legia Varşovia, ale căror oferte le-a refuzat. A fost la un pas de a ajunge la West Bromwich Albion, dar n-a primit permisul de muncă pentru Anglia.

Vujadinovici va cîştiga 150.000 de euro pe an în Ştefan cel Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  06 Februarie 2008, 11:05

oricum ghem aici m.am infurioat pe kkti de ziaristi pai la ei toata ziua se transfera cate un jucator...ziaristi lu peste ce sunt...

 •  06 Februarie 2008, 11:03

ghem..io n.am zis ca Moti ar fi perfect dar iti mai zic ceva Moti ia lipsit lu Dinamo si in campionat si un Liga...cu Moti ar fi fost altceva deocamdata ramane fundas prolific pt Dinamo...este mai bun decat S.Radu....

 •  06 Februarie 2008, 10:05

@mihai32: si cine nu face gafe? Moti nu face? numai daca-mi aduc aminte de meciurile cu alde besiktas, benfica de la bucuresti sau cfr. las-o moarta cu gafele. pana una alta dinamo tre' sa caute un fundas bun. deocamdata nu l-a gasit. asta e problema.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează