FOTBAL  »  Superliga  »  CSU-FCSB

Urmează CSU-FCSB » Campionatul inițialelor în fața primului derby: Craiova și Steaua se întâlnesc la Severin

Steaua a câştigat în tur cu CSU, 2-1, după un penalty inventat de Radu Petrescu
Steaua a câştigat în tur cu CSU, 2-1, după un penalty inventat de Radu Petrescu

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2017 00:00

Campionatul inițialelor își va avea derby-ul sâmbătă, la Severin, după ce Steaua și-a încheiat existența oficial, ca urmare a punerii în aplicare a deciziilor din justiție.

Steaua s-a oprit, continuă FCSB. Becali a făcut anunțul la DigiSport Matinal, nu mai trage de timp: "Am schimbat numele la Registrul Comerțului, e simplu, FCSB. Am notificat și FRF, și LPF să ne aprobe schimbarea denumirii. Nu e o problemă să se opereze din timpul sezonului, din moment ce ne obligă o decizie a justiției".

Îl schimbă iar?

Armata a obținut la Curtea de Apel dreptul exclusiv asupra numelui Steaua București, după ce câștigase la Înalta Curte și marca tradițională a roș-albaștrilor. CSA a anunțat că se va înscrie în vara asta în liga a patra, ca o continuatoare a istoriei roș-albaștrilor.

Becali merge mai departe cu FCSB, clubul format în 2003, când s-a înființat societatea pe acțiuni al cărei control l-a căpătat Gigi.
FCSB poate fi, de fapt, o denumire temporară, întrucât Armata contestă și FCSB, deoarece s-ar putea confunda cu Fotbal Club Steaua București și consideră că e o confuzie pe care o alimentează intenționat Becali.

"Ca să nu mai am probleme, o să vin la proces și o să-i cer judecătorului să-mi dea el un nume pentru echipa mea! Să-mi zică judecătorul un nume care nu e luat și pe care nu mi-l contestă nimeni!".

1. CSA. 2. Dinamo

Până atunci, FCSB are 5 campionate în palmares, câte s-au luat din 2003 încoace. Și luptă pentru al 6-lea. Sâmbătă va disputa un derby pentru titlu la Craiova, contra altor inițiale apărute recent în campionat: CSU. Clubul Sportiv Universitatea a apărut în locul FC Universității lui Mititelu și a fost primit direct în liga a doua.

Noii alb-albaștri încă nu au niciun trofeu în palmares. Dinamo, rivalul tradițional al steliștilor, rămâne al doilea cel mai titrat club românesc, cu 18 campionate în vitrină, de peste trei ori mai multe decât are FCSB. Liderul tradiției e CSA, cu 21 de titluri luate din 1947 până în 2003.

" Pintilii doar să nu mai doarmă!"

Gnohere nu se întoarce la Dinamo, nici Pintilii nu pleacă. Becali a desființat toate anunțurile pe care le făcuse după egalul cu Voluntari: "Nu-l dau pe Gnohere la Dinamo, am zis și eu ca să-l motivez. El l-a sunat deja pe Reghecampf să se intereseze ce se întâmplă. M-a sunat și Pintilii, m-a întrebat dacă-l las liber de contract. I-am zis "Cum?! Tu ești omul meu de bază! Doar să nu mai dormi". El a spus "N-am dormit, nea Gigi, niciodată!". "Ba da! Dacă zic eu c-ai dormit pe teren, ai dormit!".

"Am înștiințat FRF și LPF că licența pentru sezonul viitor va fi pe numele FCSB. Societatea e aceeași, se schimbă doar numele, așa că nu e nevoie să-i înregistrăm pe jucători să semneze alte contracte"
"Dacă vreți, puteți să-i spuneți echipei Steaua în continuare, nu FCSB. Pentru că lucrurile firești din lumea asta nu le schimbă nici un miliard de judecători, Lăcătuș plus Papa de la Roma"
Gigi Becali, la DigiSport Matinal

37.000.000 €îi cere CSA lui Becali ca despăgubiri pentru utilizarea neautorizată a mărcii Steaua timp de un deceniu. Gigi a anunțat că va închide societatea dacă va pierde procesul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
fcu1948
fcu1948  •  17 Februarie 2017, 10:21
Postat de dansy pe 17 Februarie 2017, 10:06

fcu 1948- esti un prost fara echipa

Fara falsa modestie, dar este evident ca nu te poti ridica la nivelul meu intelectual si de expertiza. Cand nu ai argumente, cum este cazul tau, recurgi la invective. Chiar daca nu evolueaza in nici o competitie, echipa mea de suflet ramane Universitatea Craiova, nu voi renunta sa o iubesc si nu o voi trada niciodata. Asta inseamna sa fi suporter loial. Ramsi tu cu echipa pe care v-a facut-o inculpatul sandu mircea si pesedeul.

fcu1948
fcu1948  •  17 Februarie 2017, 10:12
Postat de dansy pe 17 Februarie 2017, 09:59

Faci o confuzie uimitoare cand afirmi ca nu=mi pasa de echipa lui Mititelu.Orice suporter din Oltenia iubeste orice echipa care o reprezinta asa ca nu te mai uita la catva prosti care zic ca Craiova este numai una-adica cea a lui Mititelu.Noi toti am iubit acea echipa si acum o iubim pe aceasta .Iti este CLAR.Asa ca nu incerca sa speculezi sentimentele noastre,nu este deontologic si miroase urat din partea ta pentru ca nu vrei sa tii cont de o hotarare judecatoreasca ce a dat acestei echipe nume,palmares sigla etc.Manipulezi cu nerusinare!!!

Calmeaza-te, nu te agita cand nu este cazul. Sentinta aceea despre care faci referire privea strict anularea marcii inregistrate la Osim de Ilina, nu a transat problema palmaresului si a denumirii. Echipe sunt multe in Craiova, dar nu poti spune ca un club infiintat in 2013 la Bucuresti este Universitatea Craiova.

dansy
dansy  •  17 Februarie 2017, 10:06
Postat de fcu1948 pe 17 Februarie 2017, 09:28

Stai linistit, nu te agita atata pt ca ti se face rau! Csu inseamna fix csu, denumirea oficiala trecuta in certificatul de identitate sportiva este SC Clubul Sportiv U Craiova SA. Deci numele oficial al clonei este CS U Craiova, in nici un caz Universitatea Craiova.

fcu 1948- esti un prost fara echipa

Vezi toate comentariile (32)
Comentează