FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Urmează în Liga 1: lupte în noroi! :) Steaua va juca pe cel mai prost teren cu Petrolul

Articol de - Publicat marti, 13 octombrie 2015 00:00

Duminică, de la 20:30, Steaua va juca la Ploiești pe cel mai prost teren din Liga 1. ”Nu e nici de <C> acest gazon!”, recunoaște antrenorul ”lupilor”, Eusebiu Tudor.

Petrolul s-a gîndit dacă să se mute la Brașov sau la Chiajna, dar se pregătește de un nou meci în noroiul de acasă. Ploaia din ultimele zile "sperie" fotbalul, pentru că terenul de pe "Ilie Oană" era deja dezastruos. Acum va fi mocirlă, de-a dreptul!

Clubul e dator cu 150.000 de lei către Serviciul de Gospodărie Urbană Ploiești, un birou din primărie care se ocupă de gestionarea arenei. Sau care ar trebui să se ocupe, fiindcă gazonul a fost lăsat baltă. La propriu!

Iarba ar trebui înlocuită, acesta fiind și motivul pentru care echipa ar urma să se mute din Prahova. Doar că adversarul de duminică, Steaua, îi încurajează pe ploieșteni să spere că vor atrage o asistență importantă și, implicit, încasări mari. O afacere pe care n-ar putea-o realiza la Chiajna ori la Brașov, unde ar fi putut pleca în exil.

Campioana are trei victorii la rînd, pare în revenire de formă, iar Petrolul, în criză acută. Calculele acestea ar putea să nu mai fie valabile pe cîmpul plouat din Ploiești. Unde jucătorii riscă mult!

Acum trei etape, Craiova a învins pe "Ilie Oană" cu 1-0. Noul star al oltenilor, Andrei Ivan, s-a accidentat la gleznă și s-a mirat după meci: "Asemenea teren am mai întîlnit doar la juniori, în primele două ligi nu există ceva mai prost de atît!".

"Ce antrenez eu mai e valabil în proporție de 30 la sută pe un asemenea teren. Nici în «C» nu există altul mai prost! În ultimele două zile s-au mai jucat și meciuri de old boys pe el, intră să joace cine vrea și cine nu vrea!"
Eusebiu Tudor, antrenor Petrolul, pe stiridesport.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
826652414100272
Cristi Dunca  •  13 Octombrie 2015, 16:48

steaua bucuresti https://www.youtube.com/watch?v=27ZkkZJmU1U

satyricon
satyricon  •  13 Octombrie 2015, 15:58

Eu nu stiu cum poate fi omologat un astfel de teren?

satyricon
satyricon  •  13 Octombrie 2015, 15:58
Postat de babahuda pe 13 Octombrie 2015, 13:46

petrolu joaca pe national arena ,numai fcb-ul se prezinta pe ilie oana =)) sunt dezavantajati rau ..sau partea unde e mocirla pe teren joaca fcb iar in cea cu iarba petrolu ..depinde si de tudor,balaj,dima,avram cine o arbitra o sa ajute pe fcb sa nu aiba handicap noroi-ul .=))

Hater-ilor vorbiti ca sa nu adormiti, stiti bine ca echipa mai slaba, care trebuie sa se apere e avantajata de un teren prost. Asta e si unul din motivele pentru care nu vor sa joace in alta parte.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează