FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Urmează un adevărat calvar pentru Dică și FCSB + Cum arată ACUM primul 11 ideal

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 09:00

Pentru Dică și compania urmează trei derbyuri în Liga 1 și două dueluri grele în grupele Europa League.

"Principalul nostru obiectiv a fost să ajungem în grupele unei competiții europene pentru a ne asigura bugetul pentru viitorul sezon, dar de acum tot ce ne interesează este campionatul" spune Nicolae Dică. Iar pentru tehnicianul vicecampioanei, luna septembrie e un adevărat calvar din punct de vedere fotbalistic. Chiar dacă a avut două săptămâni lejere, prilejuite de cele două meciuri ale echipei naționale din preliminariile pentru Mondialul din Rusia, Dică n-a avut timp de distracție. Le-a dat liber aproape o săptămână fotbaliștilor pentru a se odihni după începutul greu de sezon, dar pentru steliști de-abia de-acum începe haosul.

Sâmbătă, pe 9 septembrie, Alibec și restul băieților vor merge la Ovidiu pentru partida cu Viitorul. O echipă aflată în degringoladă după câștigarea campionatului, dar steliștii nu se așteaptă la o misiune ușoară. La patru zile distanță vine debutul în grupele Europa League, la București, cu Plzen, cel mai greu adversar din cele trei cu care vicecampiona a căzut la tragerea de la Nyon. Steliștii nu vor avea timp de pauză, pentru că imediat vin patru meciuri cruciale din trei în trei zile.

După duelul cu Plzen trupa lui Dică va juca tot la București, cu Gaz Metan, în campionat, apoi vor urma 2 meciuri infernale, cu două dintre contracandidatele la titlul de campioană în Liga 1. Joi, pe 21 septembrie, FCSB va juca în Gruia cu CFR Cluj, apoi va reveni în Capitală pentru Derby de România cu Dinamo! La mai puțin de 24 de ore de la meci, steliștii își vor face bagajele pentru deplasarea în Elveția, cu Lugano, apoi va mai urma un meci în campionat, de această dată la Brașov, cu nou-promovata Sepsi, cel mai probabil duminică, pe 1 octombrie.

Vestea bună pentru Dică e că lotul îi permite să facă practic două echipe distincte, în încercarea de a mai odihni jucătorii prin rotație. Are dubluri pe toate posturile, iar cea mai bună echipă o va trimite de fiecare dată pe teren la meciurile cu adversari grei, cum ar fi CFR, Dinamo sau Plzen. 

Cum arată 11-le ideal al FCSB acum

Fl. Niță - R. Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Fl. Coman - Alibec

 program

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ioan.h
ioan.h  •  05 Septembrie 2017, 12:36

La ora actuala Momcilovici e cel mai bun...fundas central al Stelei !

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Septembrie 2017, 12:17

si dica este curios cad o primi 11 an plic de sus...........

ando89
ando89  •  05 Septembrie 2017, 12:21

Nu mi se pare un program infernal. Ce făceau dacă intrau în grupele UCL cu superechipe? Cât despre campionatul intern ar fi mai dificil dacă i-ar pune să joace o miuță în curtea școlii, simplul fapt că fotbalistul român profesionist se apropie de o școală îi creează o senzație de disconfort psihic:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează