FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - UTA 0-0

VIDEO Rednic și-a făcut praf jucătorii: „Vă prezint scuze în numele lor”

Mircea Rednic/ foto:  Raed Krishan (GSP)
Mircea Rednic/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat duminica, 28 mai 2023 16:52 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 17:27

UTA a remizat în deplasare cu Gloria Buzău, scor 0-0, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1, iar Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, și-a atacat dur jucătorii.

Antrenorul „textiliștilor” a criticat atitudinea elevilor luii, însă e optimist pentru returul de la Arad programat duminica viitoare, de la ora 21:00. 

VIDEO. Mircea Rednic și-a făcut praf jucătorii după Buzău - UTA 0-0

„N-am cum să fiu mulțumit nici de rezulat, nici de joc. Puteam să și pierdem pe final. Nu sunt mulțumit de jucători, nu am cum. Am făcut aceeași greșeală precum la Mioveni. Am intrat pe vârfuri, nu ne-am respectat adversarul și ne-am chinuit. Îmi cer scuze în numele echipei pentru cum ne-am comportat. 

E departe Buzău de Arad, fac și oamenii sacrificii mari. Au fost alături de echipă. Nu ai voie să nu te gândești și la ei.

Va fi altceva acasă, nu e un rezultat periculos. M-am bucurat când am văzut că returul e acasă. Știam ce va fi aici. Aici ne-au dominat, mai ales la ambiție. Noi am dat multe pase greșite, deși terenul arată bine. Nu meritam nimic, la cum am jucat, e bine că s-a terminat așa. 

La experiența lotului, nu există presiune. Nu e un proiect pe termen scurt, indiferent dacă rămânem în SueprLiga sau nu”, a declarat Mircea Rednic, după meci.

VIDEO. Jucătorii de la UTA, certați de galerie

Citește și:

Ce nu s-a văzut la TV! Andrea Compagno, scos din minți de Ștefan Pănoiu » Rapidistul l-a ironizat și s-a făcut nevăzut, apoi i-a cerut scuze
FCSB
Ce nu s-a văzut la TV! Andrea Compagno, scos din minți de Ștefan Pănoiu » Rapidistul l-a ironizat și s-a făcut nevăzut, apoi i-a cerut scuze
Avem tabelul care nu l-a convins pe judecătorul sindic » Patru jucători de la Dinamo, cotați la 100.000 de euro
Dinamo
Avem tabelul care nu l-a convins pe judecătorul sindic » Patru jucători de la Dinamo, cotați la 100.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Respectatijustitia
Respectatijustitia  •  28 Mai 2023, 21:58

Cea mai mare greseala a UTA- ei a fost sa- l aduca pe Rednic. Omul poate ça va reusi sa mentina echipa in Superliga dar sezonul urmator va face mai rau decat Apostu & Balint ,va aduce tôt felul de pocnitori din zona belgiano- franceza prin fiica-agenta si va face o gasca ce va distruge financiar clubul! Pe unde a fost, a luat comisioane si pe iarba care creste pe teren!

naicool
naicool  •  28 Mai 2023, 19:13

Tu cereti mai intai scuze fata de profesia de antrenor,pe care o exerciti,, clandestin''! Si nu ma refer la licenta!

elgabri
elgabri  •  28 Mai 2023, 18:59

Asta nu e nimic daca nu a oprit autocarul pe drum sa i ia la rost si suporterii !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează