FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - U CLUJ 0-1

FOTO Două faze la limită în UTA - U Cluj » „Centralul” a lăsat jocul liber: „I-a venit în picior!”

Radu Petrescu a considerat că nu se impune penalty în niciuna dintre faze
Radu Petrescu a considerat că nu se impune penalty în niciuna dintre faze

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 21:36 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 21:42

În repriza secundă din UTA - U Cluj 0-1 au avut loc două faze controversate, în care fiecare dintre cele două echipe au solicitat acordarea unui penalty. „Centralul” Radu Petrescu și perechea din camera VAR, Rareș Vidican - Marius Omuț, au considerat că nu este cazul.

Meciul dintre UTA și U Cluj, duelul care a deschis etapa 9 de campionat, a fost decis de un gol înscris de Daniel Popa din acțiune.

Pe durata reprizei secunde au existat, însă, două faze cu circumstanțe pentru acordarea unor lovituri de pedeapsă.

Fază uluitoare în SuperLigă: Cîmpanu a luat „roșu” chiar când trebuia să fie schimbat!
UTA - U CLUJ
Fază uluitoare în SuperLigă: Cîmpanu a luat „roșu” chiar când trebuia să fie schimbat!

Două faze la limită în UTA - U Cluj

Primii care au solicitat penalty au fost arădenii, la un duel dintre atacantul Godberg Cooper și portarul oaspeților, Andrei Gorcea. Portarul Universității a încercat să rețină mingea centrată din banda stângă, dar a scăpat-o. Cooper s-a îndreptat către balon, dar a fost împiedicat de un picior întins de Gorcea.

+4 FOTO

Atacantul gazdelor a solicitat penalty, dar „centralul” Radu Petrescu nu a vrut să audă și nici nu a fost atenționat din camera VAR că s-ar impune acordarea unei lovituri de la 11 metri.

Radu Petrescu a lăsat jocul liber: „I-a venit în picior!”

A urmat, în minutul 65, o fază în care au cerut penalty oaspeții. Ianis Stoica a șutat din careul advers, mingea l-a lovit în brațul stâng pe stoperul Marko Stolnik, iar execuția șeptarului de la U Cluj a fost amortizată și parată de portarul Florin Iacob.

„Centralul” Radu Petrescu nu a considerat nici de această dată că se impune acordarea unui penalty. El s-a consultat, totuși, cu arbitrii din camera VAR, iar concluzia celor 2, Rareș Vidican și Marius Omuț, a fost că nu trebuia acordat penalty, astfel că nu l-au chemat pe „central” la marginea terenului.

Petrescu a fost filmat în timp ce le explica ardelenilor că mingea l-a lovit mai întâi în picior pe Stolnik, iar apoi i-a ricoșat în braț. Din reluările prezentate la TV nu este clar dacă s-a întâmplat așa.

+4 FOTO

Tot despre UTA - U Cluj: 

Sabău l-a vrăjit pe Vătăjelu: „Mi-a schimbat percepția despre fotbal și despre dânsul!”

Ce fotbalist a remarcat Sabău după victoria de la Arad: „Se sacrifică mereu pentru echipă!” + avertisment pentru Cîmpanu: „Asta anulează tot”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează