FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Va avea Marica succes la Steaua? Cele mai recente transferuri de ex-dinamoviști au dezamăgit

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 17:29

Ciprian Marica s-a înțeles cu Gigi Becali și va deveni cel de-al 59-lea jucător care va juca atît pentru Steaua, cît și pentru Dinamo.

Fost junior al ”cîinilor”, Marica, 30 de ani, a petrecut aproape 10 ani în ”Ștefan cel Mare”, pînă în 2004, cînd a fost transferat de Șahtior Donețk. La 12 ani distanță, Ciprian se întoarce în România, dar în tricoul rivalei de la Steaua.

”Roș-albaștrii” s-au ”fript” însă cu ultimii foști dinamoviști transferați.

George Țucudean, Srgian Luchin și Gabi Tamaș au cîștigat sezonul trecut 3 trofee, însă au fost departe de forma care îi consacrase la Dinamo.

Lemnaru a fost o dezamăgire completă, fiind trimis înapoi la U Cluj după numai cîteva minute de joc.

”Prințul” Adrian Cristea s-a ales doar cu banii de pe urma unui sezon petrecut la Steaua, în timp ce Pleșan și Galamaz au avut evoluții mediocre.

”Trădătorii” erau buni înainte

Steaua nu și-a luat mereu ”țepe” cînd a fost vorba de foști dinamoviști. Ionel Dănciulescu devenise ”nașul” rivalei în perioada petrecută în Ghencea, în timp ce Militaru, Stelea, Adrian Matei și Dorinel Munteanu au contribuit din plin la titlurile cîștigate după Revoluție. Nu trebuie uitat și Adrian Bumbescu, unul dintre cei mai importanți jucători de la triumful Stelei în Cupa Campionilor Europeni din 1986.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
479442462207434
Ionut Zamfir  •  15 Ianuarie 2016, 09:49

E un pariu riscant. Nu a mai jucat demult. Are o varsta. Cand s-a accidentat nu era oricum in cea mai buna forma. Sa fim sinceri. dupa Stuttgart nu a mai fost acelasi? La Getafe nu a stralucit, in Turcia nici nu stiu daca a jucat... Foarte greu. Un pariu riscant al lui Reghe. Daca mai adaugam si lipsa unui istoric fata de club, un atasament, lucrurile se complica si mai mult. Predictia mea : nu va reusi.

travka
travka  •  14 Ianuarie 2016, 21:43
Postat de gabri80el pe 14 Ianuarie 2016, 20:29

nu vad cum marica sa fie mai bun decat tade.si nu vad ce plus poate aduce marica in atacul stelei.cred ca mai mult de 5 goluri nu va marca

pai daca tu il compari pe Marica cu Tade e clar cat te pricepi la fotbal, probabil esti dinamovist, cum sa il compari pe Marica care a jucat la echipa mare a Sahtiorului, la Stuttgart care atunci inseamna ceva in fotbal, la Getafe unde a dat 7 goluri in La Liga totusi si e printre marcatorii de top ai nationalei? Tade e un nimeni, a avut un sezon bun anu trecut la Cfr si cam atat, Marica are multe calitati in plus fata de Tade, are TEHNICA, de Tade se loveste mingea ca de copac, el era bun doar ca pivot in dueluri aeriene in rest e zero barat omu, sau cel putin la Steaua a fost dezastru, cred ca are in campionatul asta cel putin 10 ratari singur cu portarii adversi, si 1 singur gol, e INACCEPTABIL asa ceva pt un jucator platit cu atatia bani in Romania, Marica daca se pregateste corect cu Neubert si Reghe poate sa revina in top, in vara daca echipa prinde cupe europene, UCL sau EL, si da si 2-3 goluri prin Europa + Euro isi relanseaza cariera inca 3-4 ani, tineti minte cine era Sanmartean acum 3 ani, nimeni, un mingicar de la Vaslui o echipa desfiintata, a ajuns la Steaua la 35 de ani si a prins contract cu salariu de 1mil de euro, la arabi din cauza varstei, dar a prins, altii la varsta lui se chinuie pe la Chiajna - Voluntari, pe Sanmartean tot Reghe si Neubert l-au relansat deci sunt mari sanse sa faca acest lucru si cu Marica, o sa vedem

attila55
attila55  •  14 Ianuarie 2016, 20:55

omul nu a jucat de 6 luni...are pretentii mari...fumuri cit cuprinde...lipsa de caracter...o sa aiba succes...cum a avut si G.POPESCU la DINAMO !!!!!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează