FOTBAL  »  Superliga  »  COPOS ANUNŢĂ CĂ RAPID VA DOMINA LIGA 1

“Va fi anul nostru!”

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2008 00:00

Acţionarul îl laudă pe Peseiro, promite transferuri grele şi e convins că giuleştenii nu pot pierde titlul în noul sezon.

– Domnule Copos, Rapidul se reuneşte luni şi totuşi nu veţi avea nici o noutate în lot.
– Nu este tîrziu, mai avem timp. Domnul Peseiro a revenit sîmbătă în ţară şi am discutat cu dînsul despre achiziţii. Negociem cu 4-5 fotbalişti de clasă şi săptămîna viitoare cred că vom anunţa cîteva transferuri. Sperăm să reuşim să transferăm unul sau doi fotbalişti cu nume mari.

– Vine atacantul Adriano Louzada?
– Pentru Adriano deja ne-am înţeles cu FC Porto şi facem eforturi să-l convingem şi pe jucător. Nu va fi uşor, dar avem speranţe că vom reuşi în final. Este un ata­cant foarte bun, cu experienţă în Liga Campionilor şi care ne poate ajuta.

– Hugo Viana?
– Este şi el pe listă. Ar fi extra­or­dinar dacă l-am a duce în Giu­leşti pe Viana, un mijlocaş fan­tas­tic, care face şi spectacol pe teren. Ar fi o adevărată lovitură.

– Ce vă propuneţi de la noul sezon?
– Steaua, Dinamo şi CFR au motive să se teamă de noi. Cu si­gu­ran­ţă, Rapidul va arăta altfel. Vom fi mai puternici ca oricînd şi vom pu­ne mari probleme tuturor. Nu vom mai repeta greşelile din trecut şi cred că fotbalul românesc se pre­găteşte să intre în anul Rapidului.

– Ce impresie v-a făcut pînă acum Jose Peseiro?
– Este un antrenor de mare clasă. Nu a venit la noi cu pretenţii ca alţi. Cu toţii ne felicităm că nu ne-am oprit la ştiţi dumneavoastră cine. Am luat cea mai bună de­cizie şi am mare în­cre­dere în Pe­se­iro. Cred că el va fi antrenorul ca­re va duce Rapidul în Liga Cam­pio­ni­lor. Este un tip extra­or­dinar, o fire des­chisă, iar eu îmi pun speranţe în el.

– Vă veţi duce la meciul România-Olanda?
– Da, voi fi în tribune alături de băieţi. Pentru mine jocul nostru este o surpriză plăcută. Am rămas impresionat de modul în care au evoluat “tricolorii” cu Franţa şi Ita­lia. Au avut campioana mon­dială în mînă. Păcat de acel penalty ratat. Am încredere în România şi cred că vom învinge Olanda.

– De publicul României de la Euro ce ziceţi?
– Sînt incredibili! Este fan­tas­tic să avem în tribune mai mulţi su­por­teri decît Italia şi Franţa. Ce am vă­zut în Elveţia m-a impresionat la cul­me. Zurichul, un oraş scump, a fost împînzit de români şi nu mi-a ve­nit să cred ce am putut vedea în par­cările şi garajele hotelurilor de lux de acolo.

“Peseiro va fi antrenorul care va duce Rapidul în Liga Campionilor. Este un tip extraordinar, o fire deschisă, iar eu am foarte mare încredere în el”
George Copos acţionar Rapid

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
 •  16 Iunie 2008, 18:12

Bravo, nea George! Cel mai important lucru insa este ca nu cobori la nivelul lui JJ. In rest sa dea D-zeu sa aduceti acei jucatori pe care-i vrea Peseiro, ca tare mi-a placut Sportingul lui din 2005!

 •  16 Iunie 2008, 10:44

:)))))))))))))))))))))anul mistretului la chinezi

 •  16 Iunie 2008, 02:53

DACA VREI SA FIE ANUL RAPIDULUI LUATIL PE TAMAS,HUGO VIANA,BUONANOTTE,SALPIGIDIS,I.MAZILU,SI GOGA SI PARDO---PRIMUL 11:::COMAN--SAPUNARU,TAMAS,M.CONSTANTIN,V.BOZOVIC--H.VIANA,C.LAZAR,D.BUONANOTTE,CESINHA--SALPIGIDIS,I.MAZILU

Vezi toate comentariile (5)
Comentează