FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Va fi Rivaldinho excepția? 6 brazilieni care au dezamăgit la Dinamo: îi mai țineți minte pe Miranda sau Julio Cesar Correa?

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 11:06

Dinamo este foarte aproape de a reuși să-l transfere pe Rivaldinho (21 ani), fiul fostului mare atacant brazilian Rivaldo.

Fotbalistul a efectuat în această dimineață vizita medicală, iar dacă testele medicale nu vor scoate la iveală vreo afecțiune, acesta va semna în cursul zilei de azi cu Dinamo.

Dacă transferul se va concretiza, "câinii" vor înregimenta cel de-al șaptelea jucător brazilian din istorie.

Totuși, precedenții jucăori brazilieni care au jucat pentru Dinamo nu au reușit să confirme în "Ștefan cel Mare":

  • Alberto Thiago a fost adus de Mircea Rednic în sezonul 2008-2009, însă nu a reușit să se impună, bifând doar șase meciuri pentru prima echipă;
  • Tot în sezonul 2008-2009, "câinii" reușeau o lovitură de imagine prin aducerea lui Julio Cesar Correa, cel care în trecut evoluase pentru Real Madrid și AC Milan. Acesta a bifat doar 10 partide pentru Dinamo, plecând după doar șase luni;
  • În 2010, Dinamo reușea să-l aducă pe fundașul dreapta al lui Rapid, Helder Ferreira. Din cauza unui conflict cu antrenorul de atunci al dinamoviștilor, Ioan Andone, brazilianul a bifat doar două partide în tricoul alb-roșu, fiind împrumutat după doar două luni la Poli Timișoara;
  • "Câinii" l-au adus în 2012 pe Michel Platini Mesquita, adus cu surle și trâmbițe de la CSKA Sofia. Acesta nu a confirmat la Dinamo, unde a bifat doar opt partide, întorcându-se după doar câteva luni la CSKA;
  • Un alt jucător brazilian care a jucat la Dinamo a fost Elton Figueiredo. Acesta a fost adus la solicitarea lui Gheorghe Mulțescu în 2013, chiar în primul sezon în care Ionuț Negoiță a devenit unicul investitor din "Ștefan cel Mare". Elton a jucat pentru Dinamo între 2013 și 2014, reușind două goluri în 37 partide. În cele din urmă, acesta a fost cedat la Apollon Limasol, fiind des criticat de fani pentru evoluțiile modeste;
  • Ultimul brazilian care a evoluat pentru Dinamo a fost Wanderson Miranda. Adus de la Corona Brașov în 2014, mijlocașul a dezamăgit în "Ștefan cel Mare". A bifat doar cinci partide pentru prima echipă, nereușind să marcheze vreun gol.

Va reuși Rivaldinho să se impună la Dinamo?

DA
NU

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
benimba
benimba  •  07 Februarie 2017, 15:57

ALO GSP-ule informeaza-te si informeaza corect !!!!! Miranda este argentinian dar la fel de adevarat e ca Argentina si Brazilia sunt pe acelasi continent, asa ca e o greseala minora.

americanu197
americanu197  •  07 Februarie 2017, 15:49

mai il tineti minte pe okunowo ala? mare star de la barcelona s-a dovedit a fi un mare cartof... dupa dinamo s-a dus la marea rivala kf tirana (fosta 17 nentori)

maryan_ro83
maryan_ro83  •  07 Februarie 2017, 15:22

iar trebuie Dinamo sa joace pentru obiectivul lor: sa nu ia FCSB titlul de campioana.. in ultimele 3 sezoane, acesta e obiectivul.. sa luptam pentru ASA Tg. Mures, sa luptam pentru Astra, sa luptam pentru Viitorul :))) auzi, la ei, fiul lui Rivaldo.. daca il lua Dinamo pe Alibec????? cred ca 5 sezoane de acum incolo il ridicau in slavi.. ce trist e sa fii dinamovist! fiul lui Rivaldo, copiii lui Mancini, fratele lui Pogba.. :)))) si ei sunt la 13 puncte de primul loc.. Rapid s-a desfintat, Steaua e pe cale sa se desfinteze.. dar Dinamo mereu e pe locul 4.. indiferent daca in fata e Astra, e Pandurii, e Viitorul, e Craiova.. multumim domnului Negoita pentru aceste transferuri incredibile de la Dinamo.. ii pierde pe Lazar, Gnohere si Rotariu si il ia pe fiul lui Rivaldo! :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează