FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vaișcovici îl atacă pe Mutu: "Îi doresc să pățească ce a pățit Andone și să plece!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 18:48

Claudiu Vaișcovici (54 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo din perioada 1988-1990, îl atacă dur pe Adrian Mutu, directorul executiv al "câinilor", după demisia lui Ioan Andone.

"Mutu a fost adus să ajute echipa, nu? La nici o săptămână a început cu zâzania. Mă aşteptam să aibă nişte discuţii cu jucătorii, să creeze un climat plăcut de antrenament, să aducă 2-3 jucători de valoare etc. E clar că ceea ce a făcut el nu a ajutat echipa şi nici pe Andone.

O să vedeţi că nici Contra nu o să facă ceva, în aceste condiţii, cu jucători no name aduşi de Mutu. Şi o să-i doresc lui Mutu să păţească ce a păţit Andone şi să plece cu tot cu contract. Dacă nu se investesc bani în această echipă, nu se va face nimic. Nu de imaginea lui Mutu aveam nevoie", a declarat Claudiu Vaișcovici Radio Sport Total FM.

Ioan Andone și-a dat demisia din funcția de antrenor al lui Dinamo în urmă cu două zile, după ce a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-2, și șansele la play-off s-au diminuat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
aldo_m
aldo_m  •  17 Februarie 2017, 12:02

din spusele unor inteligenti ca vasiscovici am inteles ca andone era o marioneta la dinamo ca mutu a jucat cu sistemul falimentar 3fundasi si un inchizator ca mutu facea schimbarile DECI ANDONE O BANALA MARIONETA care nu avea nici un cuvant de spus ,e usor sa ascunzi incompetenta unui antrenoras dand vina pe manager in toate tarile de pe glob cand antrenorul nu are rezultate PLEACA sau e demis SI NU DA VINA PE MANAGER ca el nu e in stare sa antreneze -nu zicea andone ca el cu lotul asta castiga campionatul acum mutu e vinovat de incompetenta lui

1583968508554190
Marian Rotaru  •  17 Februarie 2017, 11:34

Domnule Vaiscovici, Adrian Mutu este mana dreapta a dlui Negoita. El nu a fost adus ca sa antreneze - deocamdata echipa -, el este pe post de conducator. Cu ce este de vina Mutu pentru ca echipa a pierdut ultimele patru meciuri din campionat. Cornel Dinu spunea ca nu a inteles de ce Andone nu reusea sa aibe un 11 stabil. Pai cum sa ai rezultate daca *** sistemul de joc la fiecare meci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  17 Februarie 2017, 08:32

mutu? eu cred ca negoita o ia pe urmele becalismului dar cu bani putini bagi putin ati iese putin ce sa vandut nui productie negoita acum trebuie crezut ceausescu esti boos singur o iei razna veti vedea an timp vezi contractul lui contra

Vezi toate comentariile (5)
Comentează