FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Ce mă pui să vorbesc cu ăsta?” » Gigi Becali a râs de președintele unui mare club european: „Nu vezi că are pantofii scorojiți?!”

Gigi Becali, în 2013 // foto: Raed Krishan, arhivă GSP
Gigi Becali, în 2013 // foto: Raed Krishan, arhivă GSP

Articol de , - Publicat duminica, 16 iulie 2023 13:44 / Actualizat duminica, 16 iulie 2023 13:49

Valentin Sălăgean (65 de ani), om de afaceri apropiat de Gigi Becali, a relatat la emisiunea GSP Live cum patronul FCSB a luat peste picior președintele pe care Ajax Amsterdam îl avea în 2013, la momentul în care cele două formații s-au înfruntat în Europa League.

În februarie 2013, FCSB a reușit unul dintre cele mai mari rezultate din istoria recentă a echipei. După 0-2 cu Ajax Amsterdam în turul din „16-imile” Europa League, FCSB a întors scorul la retur și a câștigat ulterior la loviturile de departajare.

Înaintea și în timpul meciului, Gigi Becali a făcut spectacol, amuzându-se pe seama pantofilor pe care îi purta președintele lui Ajax de la acea vreme, Hennie Henrichs.

Valentin Sălăgean, coproprietar al unui celebru lanț de restaurante din București și apropiat de patronul FCSB, a povestit la GSP Live întâmplările de atunci.

A băut până la 3 dimineață, apoi a făcut meciul carierei la Steaua: „Am stat ascunși, la Hard Rock Cafe”
GSP LIVE
A băut până la 3 dimineață, apoi a făcut meciul carierei la Steaua: „Am stat ascunși, la Hard Rock Cafe”

Gigi Becali a râs de președintele unui mare club european: „Nu vezi că are pantofii scorojiți?!”

„Mi-a zis înainte de meciul cu Ajax: «Bă, eu nu mai merg la nicio masă oficială. Ce să caut eu acolo?! Du-te cu Argăseală!». I-am zis că nu am eu ce să fac. Zice: «Du-te, bă, că tu vorbești toate limbile din lume. Bă, Vali, tu ești vicepreședintele, el e președintele. Ba nu, e patronul, patronul!».

Zic: «Nu pot, mă, să spun că sunt Gigi Becali!». El: «Nu știu, mă, spui că ești cine vrei tu! Eu nu merg, mă duc la masaj!». M-am îmbrăcat frumos și m-am dus.

Acolo erau Van der Sar, Overmars, Ogăraru, o doamnă din conducere. Atunci am văzut puterea lui Ogăraru, incredibil. Toată lumea avea un respect maxim pentru el, am rămas mut. Cu Overmars chiar am rămas în relații bune, a venit cu familia la restaurant la Londra.

Buuuun... Masa oficială, povești, vrăjeală. La meci, lângă noi stătea președintele lui Ajax, CEO-ul Heineken pe toată lumea (n.r - președintele lui Ajax la acel meci era Hennie Henrichs, director la Teva Pharmaceutics, o multinațională importantă din domeniul farma). Om calificat, salariu mare.

I l-am arătat lui Gigi. Zice: «Bine, mă, eu sunt Gigi Becali, am bani, ce mă interesează pe mine... Ce mă pui să vorbesc cu ăsta?! Nu vezi că are pantofii scorojiți?!». De atunci a rămas vorba că vorbesc pantofii cu tine, că au vârful întors în sus. Am râs de n-am mai putut”, a relatat Sălăgean.

În cadrul emisiunii, Sălăgean a povestit mai multe episoade de pomină cu patronul FCSB în prim-plan:

Citește și: 

„L-am plimbat ca pe urs” » Ronaldinho ajutat să viziteze „sub acoperire” Bucureștiul: „Mergem prin oraș?” / „Mergem, bă, ești nebun la cap?!”

Ibrahimovic, derapaj rasist după ce s-a întâlnit cu Chivu și cu un alt român în holul hotelului: „Să fiți ai naibii de țigani, ați invadat Europa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
Eglwyswrw
Eglwyswrw  •  17 Iulie 2023, 10:58

Pai asta e ceea ce intelege GB din fotbal. "Bah, ala are pantofii nu stiu cum". Altu' ar fi inteles ca "bah, ala conduce cea mai mare fabrica de juniori de calitate din Europa". Ca e bine sau e rau daca GB vede pantofii da' nu si "productia" ? Nu stiu. Poate pentru el e bine, probabil se simte bine stiind ca are pantofi mai misto decat "amaratu' ala". Pentru fotbalu' romanesc o fi bine ? Probabil ca pe termen mai lung nu-i prea bine. N-ai cum sa obtii performante daca te preocupa incaltarile. Dar, la urma urmei, GB si altii ca el investesc niste bani. Cand vom avea investitori care sa se uite la productie si nu la incaltari probabil vom avea si performante mai bune.

steaualiga1
steaualiga1  •  17 Iulie 2023, 10:38
Postat de thefirstman pe 16 Iulie 2023, 18:05

Grobianismul, nesimtirea si proasta educație dată de parinti, *** și fățărnicia, se regasesc sub un singur nume Becali Gheorghe!

Ce greu iti e sa recunosti ca nu ai reusit nimic in viata.... nu plange asta esti...

Mondo
Mondo  •  16 Iulie 2023, 18:14

Becali cu toti banii lui este clovnul care a depasit granitele tarii. El poate sa rida, ca tot incult si *** ramine. Calitatile astea le-a primit din nastere, intre timp a mai cistigat citeva, cele mai imporatante puscarias si infractor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează