FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Valerii Moraru a anunțat noul antrenor al Rapidului: "E cea mai bună soluție" » Detaliile contractului + obiectivul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 14:28

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a anunțat că a ajuns la un acord cu Dan Alexa, care va fi noul antrenor al echipei.

"Ne-am pus de acord cu Dan Alexa pentru un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire din partea clubului.

Negocierile nu au durat mult, el a înțeles condițiile pe care le putem oferi aici și s-a arătat mulțumit de oferta noastră. Contractul îl vom semna imediat după ce Dan Alexa își reziliază contractul cu ACS Poli.

Dan Alexa este clar cea mai bună soluție pentru noi. Este un antrenor valoros care a demonstrat asta la Timișoara. Practic anul trecut a defilat în Seria a II-a obținînd promovarea în Liga I. Acesta va fi și obiectivul lui la Rapid. Iar faptul că vine la echipă cu puțin timp înainte de începerea sezonului nu este un dezavantaj pentru că jucătorii au fost pregătiți bine de Florin Marin", a spus Moraru pentru Mediafax.

Dan Alexa, fost antrenor la ACS Poli Timișoara, îl înlocuiește pe Florin Marin, cel care a preluat banca tehnică a fostei echipe a lui Alexa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 August 2015, 16:13
Postat de andyandrei2015 pe 28 August 2015, 01:38

ce bine ca se desfiinteaza astia,sunt zero comunistii de la fcrb

Hai că ești hazos. Nu-i confunda pe ăia cu stelutza ta bolșevică. O să vă desființați voi de 20 de ori înainte de a se desființa ăia din Grant o singură dată.... dacă nu datorită istoriei și tradiției lor care nu se compară cu mizeria de la voi de la Steaua , măcar pentru suporterii lor INEGALABILI în Romînia.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 August 2015, 01:38

ce bine ca se desfiinteaza astia,sunt zero comunistii de la fcrb

san_lorenzo
san_lorenzo  •  26 August 2015, 22:01

Nu o spun eu o spun numerosi intelectuali si oameni de cultura. Ca sa ocarasti Rapidul inseamna ca-ti tradezi neamul si natia, inseamna sa sustii o societate corupta si ca nu ai prea multa cultura fotbalistica., inseamna ca esti dus de das si prostit de jmecherasi si an..a.l.fabeti. Uite deasta mai avem nevoie sa vedem stiri in front line cu Rapiduletul. Astia saracii nu inteleg ca rapidisti celebri au fost "Motu" Pittis, Colea Rautu, Maria Tanase, Gheorghe Dinica, Fanus Neagu, ca avem in continuare printre noi somitati ca Dan Grigore sau actori legendari ca Mitica Popescu. Asta in vreme ce ei se pot "lauda" cu gunoaie gen Garcea... bai baieti , eu vb de societatea comerciala care ARE de dat bani la sta si fuge pe campii. Ca a fost rapidul ce a fost, nu contest si nici nu am contestat. Citeste printre randuri sau daca nu sunteti in stare , spuneti si va traduc eu. Cat despre partea cu jignitul, vedeti ca nu ne tragem de mana, nici macr de buzunare. Spre mare deosebire alti useri de pe site, eu nu jignesc.. dar ma rog, fiecare cu cultura sa...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează