FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valoarea lui De Amorim și Alibec, contestată de un conducător al Stelei: "Suma cerută pe ei e prea mare! Nu știu dacă vor fi un plus pentru echipă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 16:51

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre transferurile celor doi și crede că suma cerută de Astra este prea mare pentru valoarea lor.

"Ne uităm la ce bani am dat pe Tade și Hamroun și, dacă e să comparăm cu suma pentru Alibec și De Amorim, e o diferență enormă. Nu știu dacă jucătorii de la Astra sînt mai valoroși decît Hamroun și Tade.

Dacă dai 1,5 milioane pe cei doi, trebuie să îți aducă un plus. Nu știu dacă la ora actuală sînt peste ce avem noi. Sezonul acesta nu l-am văzut deloc pe Alibec, iar De Amorim nu mi-a plăcut.

Dacă trecem de Partizan, trebuie să aducem jucători, dar nu așa scumpi. Dacă tot plătim bani mulți, măcar să fie peste ce avem noi", a spus Duckadam la DigiSport.

"Dacă bat cu 2-0 pe Partizan îi cumpăr pe Alibec și De Amorim. Dacă nu, mai amîn cu o săptămînă" Gigi Becali, patron Steaua, în urmă cu o săptămînă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
romelo777
romelo777  •  01 August 2015, 11:23
Postat de disclosure pe 31 Iulie 2015, 17:48

Exista echipa de amorim ? Pai e normal ca le e contestata valoarea , multi bani, de banii aia gasesti jucatori buni.

bani pe care steaua nu ii plateste,ce gaseste gratis ia,altfel asteapta vreo oferta sau sa vina vreun impresar cu niste prosti sa mai dea bani pe chipciu,popa,varela sau stanciu.in rest gata investitiile,gigi nu mai baga bani!

1018920604793560
Muntenescu Stefan  •  31 Iulie 2015, 23:20

Steaua ar vrea sa-i ia pe gratis! Ce comparatii deplasate face Duckadam. Fiecare trage la bani mai multi. De ce tot insista daca vad ca nu reusesc? Pai , ori e alba, ori e neagra! Ori ii vor , ori nu.A ramas la Steaua tot principiul de pe vremea cealalta ca pot lua tot fara probleme.Vremurile s-au cam schimbat! Succes in returul cu Partizan!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  31 Iulie 2015, 22:12
Postat de dinamo_fan pe 31 Iulie 2015, 19:41

sunt prea buni astia 2 de Steaua. la steaua sunt buni babuinii aia gen muniru.

Luații voi sarantocilor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează